PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

7/10

ocenił(a) film na 7

Spodziewałem się bezsensownej fabuły, ale jednak liczyłem, że efekty specjalne przyćmią
te niedopatrzenia. Myliłem się, ponieważ efektów nie jest wiele, przynajmniej takich, na które
można chętnie popatrzeć. Zdecydowanie za mało scen 3D z elementami wyskakującymi z
ekranu (tylko typowa głębia), a wręcz ich brak. Krótko mówiąc spodziewałem się czegoś
lepszego. Zarówno Avatar jak i Tron tak polecane jako przełomy są niewypałami.

ocenił(a) film na 10
SquareDance88

Fabuła może nie była genialna, ale mi na przykład film się podobał bardzo. Dwie najpięknięjsze sekwencje w filmie - wyścigi motorów i walka w powietrzu pod koniec filmu, to było coś pięknego, cudownego, ślicznego. Filmowi dałem 10/10 i dodałem jeszcze serduszko za przegenialną muzykę i kawałeczek z Daft Punkiem, bo ich uwielbiam.

ocenił(a) film na 7
Zuetamiush

Muszę przyznać, że rzeczywiście muzyka była naprawdę świetna, ale jak już wcześniej wspomniałem film ma wg mnie braki. Oczywiście to moja subiektywna opinie;)

ocenił(a) film na 10
SquareDance88

Z drugiej strony, nie ma filmu, któremu czegoś by nie brakowało. :] dla mnie film miał naprawdę fajny klimat.

ocenił(a) film na 8
Zuetamiush

Jak dla mnie 8/10. Za muzykę i naprawdę dobry klimat. Od 10/10 dzieliła go tylko fabuła. A co do scen 3D to jak dla mnie mógłby być też cały w 2D a i tak byłby fajny. No ale cóż może to po prostu sentyment do Trona...