PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

9/10, IMAX only.

ocenił(a) film na 8

Gdybym oglądał ten film na DVD, zapewne bym go wyśmiał, ale w IMAXie brakuje mi na to
podzielności uwagi - po prostu siedzę tam z rozdziawiona gębą i chłonę tą ucztę dla oczu i
uszu. Re-we-la-cja!

Jest to jeden z tych filmów, które są kwintesencją widowisk w 3D - współczesnym
igrzyskiem, rozrywką w czystej, niczym nieskalanej postaci. Bez wątpienia warto wydać nie
całe 30 złotych na chwilę zapomnienia w wirtualnym świecie.

ocenił(a) film na 6
scani

Mam takie samo zdanie, w imaxie nawet sceny w dwóch wymiarach robią wrażenie o 3D nie wspominając.
Jeżeli jakiś film jest wyświetlany w imaxie to nie zastanawiam się ani przez chwilę

ocenił(a) film na 6
scani

Przed chwilą skończyłem oglądać film na kompie. Szczerze żałuję, że nie naszło mnie wcześniej by iść na to do kina. O ile scenariusz nie powala, to efekty są całkiem niezłe a w kinie 3D z pewnością były niesamowite.

ocenił(a) film na 10
Konrad

Scenariusz nie powala, bo się nie patrzy umysłem tylko oczyma.
Bardzo dobrze widać interpretacje boga, twórcy.
Na pewno avatar nie mieści się w przedziale klasowym trona, jak tron to dzieło. To avatara mogli zrobić jako animację, i to nie do kina tylko na dvd.

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

"Na pewno" to każdy ma swoje zdanie ;) Nasze się bardzo różni. Dla Ciebie Avatar to badziewie, dla mnie piękny film. Mogę powiedzieć to samo w stosunku do Avatara co Ty do TRON-a - "bo się nie patrzy umysłem tylko oczyma".