PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Bardzo dobry

ocenił(a) film na 9

Właśnie wróciłem z kina, także moja relacja będzie na gorąco. Na film wybrałem się bez większych oczekiwań głównie za sprawą zróżnicowanych komentarzy na tej stronie, ale nie żałuję wydanych pieniędzy. Film zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie, mogę nawet śmiało powiedzieć, że przerósł moje oczekiwania. Efekty specjalne są na naprawdę wysokim poziomie, aczkolwiek tych 3D jest rzeczywiście niewiele, ale sama głębia wyświetlanego filmu dzięki 3D jest widoczna. Co do samej fabuły to nie jest ona tak przewidywalna jak piszą niektóre osoby w swoich komentarzach; mnie osobiście film nie znudził. Gra aktorska czasami kuleje, ale podsumowując całość jest ok. Sceny walk robią ogromne wrażenie a muzyka Daft Punk dopełnia całość. Sama ścieżka dźwiękowa to majstersztyk, utwory są świetnie dobrane do poszczególnych scen. Podsumowując POLECAM każdemu ten film (oczywiście na taki film trzeba wybrać się do kina a nie oglądać na komputerze), ze względu na niesamowity klimat, dobre efekty, świetną muzykę i śliczne aktorki ;) Jeśli ktoś zasugerował się niektórymi durnymi komentarzami i zrezygnował z wyjścia do kina to radzę żeby dobrze jeszcze raz przemyślał sprawę. NAPRAWDĘ WARTO

ocenił(a) film na 9
zombiak1985

Popieram! Dla mnie rewelka, a chcialem tylko dodać, że jesli ktos decyduje sie na pojscie badz nie do kina przez czytanie komentarzy na jakimkolwiek forum o filmach to niech lepiej od razu zmieni podejscie! Nigdy nie kierujcie się opiniami innych, jesli zaplanowaliscie sobie jakis film IDZCIE na niego!

krzyzyk1

Może was to nie interesuje, ale właśnie jem chleb

zombiak1985

Film niesamowity. Świetne efekty, dobra gra i WSPANIAŁA muzyka. Powiedziałabym - elektryzująca;) Czekałam na ten film długo i się nie zawiodłam. 9/10 bo jednak coś w fabule mi nie odpowiada do końca. Jednak gorąco polecam.

ocenił(a) film na 10
zombiak1985

Mnie również bardzo się podobał 10/10. Film był/jest świetny i na pewno pójdę jeszcze parę razy do IMAXa :)

zombiak1985

całkowicie się zgadzam. Film uważam za dobry. Miał kilka momentów, które wydawały mi się dość żałosne. Po prostu zbyt patetyczne, przerysowane. No i końcówka mnie nieco rozczarowała. Tym niemniej nie żałuję, że się wybrałam na niego do kina. Genialna muzyka(!), chylę głowę przez Daft Punkiem. Bardzo fajne efekty, szczególnie podobała mi się scena walki z igrzysk i ze ścigającymi się motorami. Chwilami można było się też pośmiać z dialogów w pozytywnym tego słowa znaczeniu. 3 D choć jak sam przyznajesz niekoniecznie trafione do tego filmu fajnie oddawało głębię świata Tronu.

kompaktowa

Ah, zapomniałam, Michael Sheen! To co zrobił w tym filmie....Chyba największa niespodzianka. Nie spodziewałam się po nim takiej gry aktorskiej. Brawa!

ocenił(a) film na 9
kompaktowa

No i to mi sie podoba, tak trzymać! :-)