Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 97364
5,6 26 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Dziś wybieram się do Imaxa na ten film. Mam krótkie pytanie. Warto?

freeagent

Wczoraj byłam ze znajomymi na spotkaniu w pizzeri i każdy miał raczej negatywne zdanie o tym filmie < podobno przegadany> ale warto iść dla kilku fajnych efektów specjalnych. Jeśli masz kasę i ci nie żal jej wydać idź Ja raczej poczekam na DVD

ocenił(a) film na 8
freeagent

moim zdaniem warto, chociaz jesli spodiewasz sie mega super efektow 3d, to odrazu zmien nastawieni, w tym filmie 3d jest delikatne, subtelne pojawia sie czasem jako tlo 1 element, chociaz kilka razy zdarzylo mi sie instynktownie zmknac oczy gdzicos mialo mnie "uderzyc". Napewno muzyka warta jest wspomnienia, bo daft punk pokazali na co ich stac. Fabula, moze i przewidywalna ale ciekawa choc chyba jest najslabszym elementem filmu (co nei znaczy ze zlym). Warto wspomniec o humorze ktory okazjonalnie pojawia sie w filmie kilka razy zasmialem sie chyba nawet zbyt glosno i nie bylo to wcale wymuszone ;). Reasumujac swietny design, muzyka i ciekawe wykorzystanie efektow in +, in - uproszczenia fabularne, okazjonalne dluzyzny. PS bardo ladne 2 panie kore towarzysza nam w filmie sa calkiem zacne... szkoda tylko ze pozbawione strojow i uroku gridu juz nie sa takie fajne :). Pozdrawiam