ten film wizualnie prezentuje się zachwycająco. Upiększa go wspaniała ścieżka dźwiękowa. To cudowne przeżycie dla oka i ucha. Uważam że to nie sprawiedliwe, iż nie film ten nie dostał Oscara za ścieżkę dźwiękową
Muzyka świetna, bez dwóch zdań. Idealnie wpasowuje się w klimat filmu. Podkreśla co już wytłuszczone.
Sam film także uważam na świetny, ale tutaj nie będę wiarygodny, gdyż wychowałem się na jedynce i mam straszny sentyment do tematu...:)
Zgadzam się że ścieżka dźwiękowa jest rewelacyjna... właściwie dla niej film oglądam słuchając po raz kolejny. I pomyśleć, że po drugiej stronie czai się Clu :-)
To fakt. Jeden z najlepszych soundtracków ostatnich lat. Idealnie pasuje do filmu, który faktycznie wizualnie oszołamia. Pal licho te niedociągnięcia scenariuszowe - i tak się świetnie ogląda
Muzyka genialna, zwykle nie słucham takich gatunków muzycznych ale tutaj Daft Punk mnie całkowicie zauroczyli. Poza tym wysmakowanie wizualne również robi duże wrażenie. Cały design świata w tym filmie jest wspaniały. Pod względem fabuły jest przeciętnie ale dla samych walorów audiowizualnych można ten film oglądać wiele razy.