PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96393
5,6 30 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Estetyczne dzieło

ocenił(a) film na 10

ten film wizualnie prezentuje się zachwycająco. Upiększa go wspaniała ścieżka dźwiękowa. To cudowne przeżycie dla oka i ucha. Uważam że to nie sprawiedliwe, iż nie film ten nie dostał Oscara za ścieżkę dźwiękową

ennoir

Zgadzam się w stu procentach.

ocenił(a) film na 8
ennoir

A pali licho Oscara! Ale żeby nawet nominacji do niego nie było?

ocenił(a) film na 9
ennoir

Muzyka świetna, bez dwóch zdań. Idealnie wpasowuje się w klimat filmu. Podkreśla co już wytłuszczone.
Sam film także uważam na świetny, ale tutaj nie będę wiarygodny, gdyż wychowałem się na jedynce i mam straszny sentyment do tematu...:)

ennoir

Oscar jak najberdziej zasłużony, takich "efektów" dzwiękowych tylko pozazrdościć !

ennoir

Zgadzam się że ścieżka dźwiękowa jest rewelacyjna... właściwie dla niej film oglądam słuchając po raz kolejny. I pomyśleć, że po drugiej stronie czai się Clu :-)

ocenił(a) film na 10
ennoir

100% racji :)

ralera

Film zajebisty muzyka podkreśla Klimat.

ocenił(a) film na 9
ennoir

Nic dodać, nic ująć. Muzyka... Nie mam słów na to.

ocenił(a) film na 7
ennoir

I Olivia Wilde, czego chcieć więcej...

ocenił(a) film na 7
marcing4

Zdecydowanie najlepsza gra aktorska w tym filmie i świetna aktorka w ogóle :)

ennoir

Zgadzam się, obraz ekstaza dla estetyków. A to co zrobiło DF na ścieżce dźwiękowej to kosmos.

ocenił(a) film na 8
ennoir

To fakt. Jeden z najlepszych soundtracków ostatnich lat. Idealnie pasuje do filmu, który faktycznie wizualnie oszołamia. Pal licho te niedociągnięcia scenariuszowe - i tak się świetnie ogląda

ennoir

Muzyka genialna, zwykle nie słucham takich gatunków muzycznych ale tutaj Daft Punk mnie całkowicie zauroczyli. Poza tym wysmakowanie wizualne również robi duże wrażenie. Cały design świata w tym filmie jest wspaniały. Pod względem fabuły jest przeciętnie ale dla samych walorów audiowizualnych można ten film oglądać wiele razy.