PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Nie wiem dlaczego ale gra Garretta Hedlunda bardzo mnie irytowała w tym filmie.Ale to moja subiektywna ocena.

ocenił(a) film na 10
voojtas

Wręcz przeciwnie. Gra Hedlunda wręcz tu pasowała. To idealny syn Flynna. Nie wiem czemu jego gra cię irytowała Widać nie widziałeś np. Haydena Christensena w epizodzie II Star Wars. To była dopiero irytująca gra. Oczywiście jeżeli chodzi o młodzików grających w gatunku fantasy.

ocenił(a) film na 6
szumu9

beznadziejny aktorzyna...

ocenił(a) film na 6
voojtas

Plus za muzykę Daft Punk, Olivię i bardzo dobre efekty specjalne (żeby nie powiedzieć rewelacyjne). Fabuła banalna, no ale co można wymyślić bazując na takiej grze:P natomiast gra aktorska momentami bardzo słaba. Mnie też irytował Hedlund, ciężko się oglądało te jego 'popisy' aktorskie. Dałem 7 bo generalnie film mi się podobał, ale trochę się zawiodłem.

ocenił(a) film na 7
voojtas

ja nie wiem czemu ludzie zachwycają się z kolei Olivią Wilde, która nie dość że wyglądała jak starsza siostra billa z tokio hotel, to jeszcze grą się nie popisała...

ocenił(a) film na 6
diana6echo

no grą właściwie chyba nikt się specjalnie tu nie popisał, i choć Olivia nie wyglądała tu jak zazwyczaj, to sam fakt że była jakoś ułatwił mi odbiór filmu;)