PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

K>A>P>I>T>A>L>N>Y

ocenił(a) film na 10

Film rewelacyjny i klimatyczny-świetne nawiązanie do kina lat 80 charakterzującego sie prostą lecz niesamowicie ciekawą fabułą oraz wartką akcją-Film wciaga.Akcja jest praktycznie cały czas.Myślę ,ze nie tylko milośnicy gatunku powinni dać wysokie noty temu obrazowi Kosinskiego-kapitalna mzyka,fajne kreacje aktorskie,świetne nowatorekie efekty.Brava-film ucieka od schematów dzisiejsze tandety s-f wracając do korzeni-POLCECAM

ocenił(a) film na 8
ostrejo

Wreszcie ktoś z sensem coś napisał ;)

ocenił(a) film na 10
aronn

zależało mi choć na 1 głosie poparcia-film rewelacja!!

ocenił(a) film na 9
ostrejo

Ja też Cię popieram ! :D

ocenił(a) film na 5
ostrejo

mnie tak wciągnął że obejrzałem do połowy , a za jakiś tydzień dokończyłem bo się przemóc nie mogłem po tym co zobaczyłem w pierwszej połowie.

ocenił(a) film na 10
icansee

Efekty świetne, fabuła też nie była zła. No i Olivia Wilde. 9/10 również polecam ;D. Nie rozumiem tylko tak słabej oceny na filmweb, przecież jeszcze miesiąc temu widziałem tu 7.3 ;/

ocenił(a) film na 7
rafraz

Dla mnie film dobry. 7/10

ocenił(a) film na 10
ostrejo

Obejrzalem ten film przed wczoraj, z ciekawosci. Na drugi dzien obejrzalem znowu. Muze magluje juz 3 dzien bez przerwy. Jestem pod tak ogromnie pozytywnym wrazeniem tego filmu ze pierwszy raz w zyciu postanowilem napisac cos na tym filmwebowym forum. Jezeli chodzi o kompilacje obrazu z muzyka to odwaze sie stwierdzic ze film jest jak Blade Runner... Tak samo zreszta niedoceniony w okresie premiery ale ten film wyprzedza troche swoja epoke i widzowie musza do niego dojrzec. Moze to zbyt duze slowa ale oddaja to co czuje bedac aktualnie zauroczony tym obrazem :)

ocenił(a) film na 10
RadAg

Nie to nie są zbyt duże słowa... Filmy kultowe właśnie rozpoznaje się po skrajnych i różnych opiniach. Tak już jest. To smutne bo takiego filmu s-f już dawno nie było

ocenił(a) film na 7
RadAg

Masz racje. Muzyka jest genialna. Klimat filmu rowniez.
A tak nawiasem mowiac, Sam nie przypomina wam kogos? :)
Wyglada jak Tomasz Kuszczak (bramkarz MU) :))

ocenił(a) film na 10
xterritorial

muze też już dawno ściągnąłem

ocenił(a) film na 10
ostrejo

Zmienilem na 10. Obejrzalem to arcydzielo :) juz 4 razu. Wiele osob czepia sie fabuly ktora zazwyczaj w filmach s/f jest drugoplanowa. Stworzony swiat, jego spojnosc i muzyka, ktora po prostu wwierca sie do wnetrza i nie chce puscic mnie po prostu powalily. Dawno zaden film nie wywarl na mnie takiego wrazenia.
Widzial ktos to w 3D?