PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

KOMPLETNE DNO

ocenił(a) film na 1

Film słaby jakich mało, dla ludzi bezmózgich, niemyślących. Nawet te "efekty" do mnie nie przemówiły. Krótko mówiąc - śmiech na sali. Naprawdę współczuję osobom, którym ten film się podobał ;)

użytkownik usunięty
matthew_89

Nie uważam się za osobnika bezmózgiego i niemyślącego a jednak film ten bardzo mi się podobał.... Czyli według Ciebie mam jakiś problem z percepcją rzeczywistości i należy mi współczuć?! Aha, jasne.
Współczuć mogę co najwyżej Tobie - że oceniasz ludzi przez pryzmat ich oceny danego filmu.... A tak poza tym, to od czasu Avatara nie spotkałem się z lepszą i bardziej efektowną animacją komputerową a wkładając efekty w cudzysłów dowiodłeś tego, jakie to masz pojęcie o CGI....

matthew_89

i my tobie mattew współczujemy totalnego bezguścia.Większości forumowiczów się podobał .krótko mówiąc twój post to śmiech na sali

ocenił(a) film na 10
katakumby0

Creo 90 to idź drokie dziecko daj tym razem po 10 takiemu chłamowi jak "Zejście"

użytkownik usunięty
ostrejo

Nie oglądałem ''Zejścia'' ale sądząc po tematyce, to raczej najwyższej noty bym nie dał... A tak w ogóle to do czego teraz pijesz? Do mojego wieku? Do wystawionej przeze mnie oceny filmowi Kosinski'ego czy do mojej powyższej wypowiedzi?
Bądź bardziej precyzyjny, bo póki co to raczej nie wiem , czy Twój post to jakieś rojenia chorego na umyśle osobnika czy też może nieudana próba popisania się elokwencją , której to zapewne nie posiadasz....

użytkownik usunięty
ostrejo

A tak w ogóle to Twoje tu zachowanie podchodzi pod trolling...

ocenił(a) film na 10

Creo 90 sory stary źle skopiowałem nick -miało być mathieww on dął zejsciu(mega tandeta 10)

ocenił(a) film na 10

Creo 90 moja wypowiedź kierowana była do
matthew_89 zwyczajne skopiowałem nie ten nick -sam wypowiedziałem się na temat tego filmu bardzo pochlebnie w innym temacie-skoro nie oceniałeś żejscia-mogłeś drogą prostej dedukcji dojśc do tego ,że to zwykła "literówka" do tego nawet gdybym pisał to do Ciebie to po co taki atak..

użytkownik usunięty
ostrejo

Ok. Też mnie zdziwiła Twoja wypowiedź, bo skoro Zejścia nie oglądałem a Tron Legacy oceniłem b. wysoko to krytykowanie mnie za cokolwiek mija się w tym momencie z celem.
Co do mojej odpowiedzi, to może i była za ostra ale potraktowałem Twój wpis jako atak a w takich sytuacjach dość często mi nerwy puszczają. :) Tym bardziej, że byłby to atak całkowicie nieuzasadniony .

ostrejo

yyy mnie się podobał i Tron i Zejście... czyli jestem niemyślącym bezguściem? ileż to się można o sobie dowiedzieć od nieznajomych;]

ocenił(a) film na 6
matthew_89

A ja wspolczuje ludziom takim jak Ty drogi autorze.
Bad boys oceniles na 9, hitch [film dla nastolatek] na 8, Zejście 2 na 8 - to jest dopiero bzdurny film a Tron 2 na 1? GRATULUJE GŁUPOTY.

Lećmy dalej :D
Dziewczyna z sąsiedztwa - komedia romantyczna, 9/10

JUŻ WIEM, idac Twoim tokiem myslenia - jestes pantoflarzem, ktory oglada komedie romantyczne a dobrego kina, z alternatywnym swiatem nie potrafi zrozumiec. Pozdro ;]