PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Specjalnie poszedlem do IMAX'a bo podobno lepsze wrazenia itp. Osobiscie jestem zawiedziony calym tym 3D. Moze akurat zle trafilem na film, ale jak dla mnie to efekty byly slabe. Mialem nadzieje na cos wciskajacego w fotel a tutaj kompletnie tego nie odczulem. Co do samego filmu za duzo powiedziec nie mozna. Poprostu niezly (6/10).

ocenił(a) film na 10
stalack

Z uwagi na to, że jesteś użytkownikiem FilmWebu, aż dziwne, że nie wszedłeś i nie poczytałeś o efektach 3d w filmie na który poszedłeś. Zwłaszcza jak trąbi się tu o nich od dawna.

ocenił(a) film na 7
stalack

efekty specjalne nie były słabe, tylko film był po prostu skąpy w jakieś fruwające elementy jak np Avatar gdzie cały ekran ci chodził podczas seansu czy-de

ocenił(a) film na 7
diana6echo

no ja też jestem lekko zawiedziony 3D

ocenił(a) film na 9
plantum

Kuźwa czy wiara zawsze musi sapać na to je**ne 3D.
Ja idę na film a nie na technologie w jakiej został wykonany. Jak chcecie konkretnego 3D to idźcie na te projekcje krótkometrażowe, wiadomo, że w tak długim filmie nie będzie to dobre bo to tylko dodatek (wg mnie i tak zbędny).
Nie oceniajcie technologii tylko film, i tak było w nim pełno świetnych efektów specjalnych, które zapierały dech.
Mi się film bardzo podobał zwłaszcza jako kontynuacja Tronu z 1982 (o tym fakcie też dużo osób nie wie, a potem gadają nie wiadomo co)

Tyle :P

ocenił(a) film na 7
plantum

wracaj na forum Avatara pędzlu

plantum

Ludu kochany, przestańcie z tym 3D. Tylko to się liczy??