Warto, szczegolnie gdy przypomnisz sobie pierwsza czesc ogladana jeszcze za dzieciaka.
A ja właśnie przez wzgląd na wspomnienia z dzieciństwa poszedłem na nową wersję i srogo się zawiodłem. Jakby nie 3d i efekty to pewnie bym nie dotrzymał do końca, film nudny jak flaki z olejem. Być może to kwestia wieku, człowiek inaczej postrzega pewne rzeczy. Kiedyś się podobało, teraz już nie bardzo. Tak czy inaczej jestem zaskoczony tak wysokimi notami na filmwebie i imdb, jak dla mnie zasługuje na 5 czyli średnio.
nie wiem dlaczego film Cie nudzil, nie mam pojecia, moze ty potrzebujesz mordobic albo strzelanin, jesli ten film Cie nudzil to pewnie thillerow oraz psychologicznych juz w ogole nie ogladasz! w filmie jest duzo akcji a fabula wciaga zdecydowanie POLECAM!
Film Cie nudzi ?? wg. mnie to pierwsza część była nudna jak flaki z olejem... na 2 w kinie świetnie się bawiłem :)
Ja za to bawiłem się świetnie na obu... poza tym dla mnie TRON to wczesna młodość więc obejrzałem dodatkowo z nutką nostalgii. Czekam kiedy oba wyjdą w wydaniu kolekcjonerskim na DVD na pewno kupię
TO tak jakby zrobić po latach zdjęcie nowym aparatem i potem oglądając je powiedzieć , że jest nudne , beznadziejne i ledwo można na nie patrzeć.
Dla ludzi , którzy byli świadkami pewnych zmian epokowych i którzy mogą po latach spojrzeć na coś co odnosi się do przeszłości coś takiego jak Tron powinno być czymś szczególnie pięknym. Powinno przynosić piękne wspomnienia dzieciństwa, radość ze zmian jakie nastały i że można zagłębić się ponownie w świat tak cudownie stworzony jak nie był wcześniej.
Ktoś kto tak narzeka, mówi że go nudzi jest po prostu zwykłym NARKOMANEM wizualnym , który potrzebuje tylko co raz silniejszych bodźców do pobudzenia, o których szybko zapomina i rzuca się na następne. Osoba taka w cale nie doświadcza tego co ogląda, czego doświadcza. Po prostu przeżuwa, wypluwa i zapomina.