PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Prośba

ocenił(a) film na 4

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodziło w tym filmie? Gość przenosi się do sieci całym sobą... Potem spotyka ojca, który jest stwórcą, wsiadają na pociąg i jadą do jakiegoś portalu... Jeszcze do tego momentu byłoby ok gdyby ktoś pokusił się o wyjaśnienie: Jak te niby programy miały się przenieść do realnego świata? W jakiej postaci? W takiej jak ta panna iso? Od kiedy to programy sobie żyją?
Reżyser zna może jakąś koncepcje której ja nie znam, bardzo chętnie, w tym wypadku, bym ją poznał...
Ogólnie oglądało się go przyjemnie.

ocenił(a) film na 10
Scubu

Ehh, otóż programy posiadały dna, ale cybernetyczne, a jeśli chodzi o to jak się przenosiły to jest to proste, ta maszyna w tym barze? z grami, to ona była na tyle zaawansowana że potrafiła rozbić strukturę ciała na atomy i przenieść do sieci, a potem z powrotem z sieci do realu.
Od kiedy? od filmu tron 1982 :)

ocenił(a) film na 10
magneto_

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110615123539/tron/images/1/1d/Tron_Betra yal_1_Flynn_CPS_012.jpg

ocenił(a) film na 4
magneto_

czyli co działo się z tymi atomami? Były wbudowywane w sieć czy wyparowywały? I skąd ta maszynka brała atomy na 'budowę" programów które przenosiły się do rzeczywistości..? Rozumiem że instrukcje do budowy miała z kodu genetycznego programów( przynajmniej tak mi się wydaje..) Bardzo mądra maszynka...

ocenił(a) film na 10
Scubu

Obejrzyj tron 1982 ;)

Nie da się tego wytłumaczyć, a słabo pamiętam pierwszą część, mówię ci tron z 1982 i już ;)