Oczekiwałem chyba czegoś innego. Od początku filmu, zapowiadał się super, już samo
wejście do wirtualnego świata, i pierwszy jego pojedynek, później wyścigi , naprawdę byłem
zachwycony. Niestety później zrobiło się tak nudno i monotonnie...więc ogółem jestem lekko
zawiedziony, ale nie jest źle. 6/10
dla mnie rozkład akcji i pogadanek był w tym filmie idealny :)
zupełnienie rozumiem jak można się nudzić na tym filmie?? :|
dodatkowo przygrywa taka muza, że wgniata w fotel podczas seansu od początku aż do końca :)
czekam na wersję bluray 3d !!!
niektóre osoby widzę że wspominają tutaj o Avatarze dla mnie ten film zjada Avatara na śniadanie ale możliwe że to kwestia gustu,
jednak świat Trona o wiele bardziej mi odpowiada :)
pozdrawiam wszystkich fanów tej produkcji!
ocena 7 lub poniżej 7 to stanowczo za mało dla tego filmu
Oj tak, muzyka po prostu była genialna ! Dodawała uroku temu filmowi.
Ja wcale nie mówię że film jest zły. Czekałem na niego długo, strasznie napalony byłem. Ogólnie świat mi się bardzo podoba, a nawet jeszcze bardziej, pomysł po prostu genialny, ale wydaje mi się że mogli to wykonać lepiej, po prostu czegoś mi w nim brakowało. Z miłą chęcią dałbym 7 ale niestety nie dam mu tylko dlatego że tak bardzo długo na niego czekałem i w sumie jestem fanem tego filmu mimo że lekko mnie rozczarował, a żeby być sprawiedliwym, dam mu ocenę taką na jaką ode mnie zasługuje.
Wiesz... w tym właśnie problem, za bardzo napaliłeś się na ten film i po prostu za wysoką poprzeczkę postawiłeś dla niego.
Tym czekaniem tylko zepsułeś sobie przyjemność oglądania:))
Ja nawet nie widziałam zwiastunów, tylko tak spontanicznie sobie go oglądnęłam i baaaardzo mi się spodobał :D
Wciskał mnie w fotel w każdej minucie, a muzyka i zakończenie świetne. Jeden z lepszych filmów jakie oglądalam ;)
Ja dam 7/10 ale nic poza tym ponieważ też mnie troche rozczarował.Gdyby nie walki na dyski i motocykle (które były za krótkie) to film miałby bardzo niewiele do zaoferowania bo płytki sceniariusz jest tutaj tylko dodatkiem do efektów.Owszem muzyka bardzo dobra ale najlepsze kawałki można było uslyszeć juz duzo wczesniej w zwiastunach wiec nie zostalem niczym zaskoczony podczas projekcji.Jak juz ktoś tutaj napisał zabrakło tego czegoś i o filmie szybko sie zapomina.
Mam wszystkie soundtracki i jakoś nie potrafię ich słuchać poza filmem... po prostu nie wytrzymuję. Tylko w połączeniu z filmem, akcją, można się tym rozkoszować.
I powiem szczerze że oglądając ten oto filmik wideo z soundtrackiem połączonym ze zwiastunem.. http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g&feature=channel_video_title , po prostu wbiło mnie w fotel... ale jak widać, te wszystkie akcje które trwają może minutę w tym zwiastunie, trwają tyle samo przez cały film... no może przesadzam, zamiast minuty trwały pięć. To mnie najbardziej zabolało.