Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 97363
5,6 26 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

WHAAAAAAA?

użytkownik usunięty

Ten film jest boski! Świetna ścieżka dźwiękowa od mojego ulubionego francuskiego duetu -
Daft Punk, niesamowity cyfrowy świat, bardzo dobra gra Bridgesa, Wide i Hedlunda... I tylko
6,8?!

ocenił(a) film na 9

zgadzam się z Tobą. Myślę że ocena tego filmu jest niższa niż moja z jednego powodu:
Taki film trzeba oglądać wyłącznie w wysokiej jakości obrazu i dźwięku. Jest to film bazujący w dużej mierze na efektach wizualnych i dźwiękowych. Niestety większość ogląda n wersje kinowe na ekranach laptopów i dlatego nie mają pełnego efektu tego filmu.

Ja kupiłem TRON na bluray i oglądam w full HD na kinie domowym 7,1 z kolumnami Jamo i amplitunerem ONKYO. Efekty dźwiękowe z DTS HD MASTER AUDIO są R*E*W*E*L*A*C*Y*J*N*E !!!

użytkownik usunięty
recruit

Ja w sumie widziałem tylko film w kinie, ale niedawno zakupiłem soundtrack i przypomniał mi się film. : P

ocenił(a) film na 10

Ja też byłam na tym w kinie i to tam zakochałam się w tym filmie. Gdy oglądałam go w domu, to już nie było tego samego efektu, nie było tak dobrego surraund i odpowiedniej ostrości. Ale i tak nadal lubię ten film i lubię czasem posłuchać jeszcze ścieżki dźwiękowej :)