NAJGORZEJ WYDANE PIENIĄDZE W KINIE NA TEN GNIOT&SZIT W JEDNYM::( ogólnie smutek i żal. przez prawie cały film kolo skakał i jeździł motorkiem po jakiś kolorowych kwadracikach i planszach, sorry ale to nie dla mnie,
Nie..najlepiej wydane pieniadze byly na Jestes Bogiem i Skazaniec. Dzieciakow i Ziomkow to sie powinno nie dopuszczac do takich portali.
ja również dałem 1/10 Nieporozumienie (totalne), co za żenujący film niżej stoi od Power Ranger i sagi Transformer, faceta wessało do komputera, idiotyczne świecące stroje rodem z Power Rangers, walka na dyski, walka na motocykle świetlne. A najbardziej żenująca ostatnia scena kiedy tamten ucieka z komputera, a stary wsysa swojego klona, po prostu ŻENADA. Fabularna zmuła dla emodzieci. Arcyżenada, bo faceta wessało do komputera. Wojna na dyski! Wojna na dyski! Wojna na dyski! Totalna żenada. Plus ta muzyka dla zakompleksionych frajerów. To filmidło to taka parodia Matrixa. I te żenujące świecące stroje. Beznadziejna muzyka, efekty specjalne, zdjęcia, aktorstwo.