po zwiastuniu pomyslalam ze zobacze kawal dobrego kina z ciekawa fabula, muzyką i
efektami, niestety byly tylko efekty a to zdecydowanie za malo! 4/10
szczerze mnie tez film nie zachwycil spodziewalem sie po nim duzo a film w sumie niebyl zly ale nie powalil na kolana to taki film akcji w swiecie komputerowym i mysle ze spodoba sie maniakom takich klimatow a reszcie albo sie niespodoba albo szybko o nim zapomna.
zapewne w cinema city na TRON NIGHT... i to nie był film tylko wybrane sceny. Na moje ten film robi wiele lepsze wrazenie niz poprzednik ale prezeciez mamy XXI w. to i efekty będą wyrąbane w kosmos... spodziewam się po filmie dużo wyjaśnień dlaczego Flynn znowu trafił do świata komputera etc. a może to program z duszą Flynna ?:P heh
A co myślałeś/aś, że zdradzą całą fabułę, albo ciekawe lub zaskakujące smaczki, które zaraz wszyscy opublikują w sieci i nie będzie zabawy z oglądania filmu w jego premierę? Pogieło CIebie. Mi, Tron Night, tylko narobił większeego smaczku właśnie dlatego że nie zdradził z fabuły w zasadzi nic poza tym co już można było wydedukować z trailerów. (no i dobrze).
W tym sensie spokojnie daje 9/10. Nie 10, bo jednak, trochę aktorsko odtwórca Sama się nie wysila bardzo - a może złego scenariusza to wina. W kazdym bądź, razie narazie 9. Pewnie spadnie jak obejrze całość.
oj psotka, psotka "sierocie" tylko 3? widzę, że rządzi piła, a "irek kosmiczna nominacja" 10/10 to chyba prowokacja