PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

...sobie ten film na scianie ogladne. zaczniemy od minusow:

- słabe aktorstwo i glupia fabula
- brak konsekwencji w doborze muzyki - jak juz sie zdecydowano na daft panków to trzeba im bylo pozwolic zrobic z tego filmu zupelna miazge od poczatku do konca a nie co chwila wpierdzielac jakies gowniane smyczki rodem z gladiatora czy innego aleksandra. holiudzka muzyka do wszystkiego - ta da dam i albo bitwa albo pozegnanie z ukochana albo odnalezienie ojca po latach. brrrr...

plusy:

+ wszystko co bylo widac po wejsciu do sieci. super swiatlo, super maszyny, super wnetrza, super stroje. lubie taki turbo industrial ikeo insekto grzybo dizajn.
+ muzyka dafów jak juz im ktos pozwolil zagrac
+ KOBIETY w tym filmie! nie jakies odwirowane z zycia i tkanek szkieletory ktore od dekady okupuja wybiegi pokazow mody i z otwartymi sinymi ustami ledwo co wracaja na roztrzesionych nogach do bidetu zeby sie wyrzygac. tu mamy prawdziwe piekne dorodne jedrne obfite i nabite samice z noga pupa biodrem i biustem. jednym slowem - walnac niebieskiego fluorescencyjnego drinka i przeskanowac klastry tym syrenkom w lateksowych spiochach - to jest to na co szynszyll moglby poswiecic sporo czasu.

Szynszyll_2

To jest najlepszy temat jaki widzialem. Niedosc ze brak interpunkcji to jeszcze belkot. Idz sie lepiej zajmij tymi swoimi szynszylami lub innymi gryzoniami, a nie filmy krytykujesz :D

ocenił(a) film na 8
gorhand

odezwal sie polonista ;) napisz cos o filmie a nie o mnie.

gorhand

To jest najlepszy post, jaki widziałem. Nie dość, że brak interpunkcji, to jeszcze bełkot. Weź idź stąd & obvious troll is obvious

Szynszyll_2

Popieram w stu procentach.
Fajne panie w fajnych strojach z dobrą muzyką w tle, niestety nic ponadto. Idąc na film w 3D nie oczekiwałem szczególnie rozbudowanej fabuły i innych takich, ale tak skrajnie przewidywalnej historyjki i irytujących bohaterów to dawno nie widziałem.

Szynszyll_2

Akurat chyba mierny z ciebie fan Daft Punka, bo cała muzyka w Tronie była robiona przez Daft Punka i to od 2 lat. To jest ich nowa płyta kolego.

ocenił(a) film na 8
onikage

nie jestem niczyim fanem i nigdy nie bylem. jesli caly soundtrack jest Ich autorstwa to przytrafiło się Im kilka naprawde gownianych kawalkow. pretensjonalnych i rzewnych. ale coz - sadze ze kasa za ta sztuke plus tantiemy ustawia ich do konca zycia na kolorowo i w stereo. a z disnejem sie nie dyskutuje jak chce placic.

Szynszyll_2

Akurat odnośnie Daft Punka to się grubo mylisz. Ci dwaj goście zawsze tworzyli dla siebie i robili to z pasją. Co do muzyki też się nie zgodzę. W sumie przewodzi główny motyw, który jest miksowany na różne sposoby, a muzyka pasuje do danej sytuacji. Zwłaszcza utwór Grid na początku wgniata w fotel. Każdy ma swój gust i swoją opinię.