PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

kozak

ocenił(a) film na 10

najlepszy sci fi jakiego widzialem pobija nawet fajnego avatara i dobra incepcje a jadenki
ktora ogladalem dzin wczesniej tez fajna ale o wiele gorsza

ciekawa fabuła i dialogi
super efekty i sceny akcji
laski Gem oraz nie do pobicia Quorra
oraz kozacka muzyka 10/10

ocenił(a) film na 10
residentevil22

a jakby inaczej gościu ;)
film epa

ocenił(a) film na 6
residentevil22

Musze przyznać ze masz ciekawą punktacje albo 10 albo 1 nic nie ma pośrodku ???? I jak pózniej biorąc pod uwagę oceny innych wybrać film do obejrzenia ???!!!!

ocenił(a) film na 6
misiek7_2

aaaaaaaaa wszystko jasne inna wypowiedz tego użytkownika " mam 16 lat i ma ktos pomysl jak wejsc na to do kina" ( a propo Piły 3D)
niech reszta będzie milczeniem ........................

ocenił(a) film na 10
misiek7_2

skąd sie tacy ludzie biorą jak misiek7_2 trudno zrozumiec ze sf ma byc po prostu rozrywką

ocenił(a) film na 6
residentevil22

a skąd się tacy ludzie (czytać dzieci) biorą nie narzekam na film tylko na Twoje oceny bo albo zawyżasz albo zaniżasz i niestety nie wiem jakie masz standardy jak co drugi film jest arcydziełem ???

ocenił(a) film na 6
misiek7_2

a inna sprawa gdzie jest napisane że film sf ma być tylko i wyłącznie rozrywką jak dorośniesz i Twój gust będzie bardziej wyszukany to może zauważysz że filmy to nie tylko efekty .hektolitry krwi i tego typu rzeczy pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
misiek7_2

Film zaaajebisty dobrze dobrani aktorzy świetnie odegrali swoje role, wielka pomysłowość autorów filmu ogromny i przepiękny świat a przede wszystkim miażdżący soundtrack Daft Punka :).
Jak bym miał wytypować najlepszy film 3D w tym roku to TRON zajął by 1 miejsce