dla mnie ten film to arcydzieło ze względu na muzykę i wizualność. baaardzo rzadko zdarzają się filmy (jeśli w ogóle), które mają zajebistą, niepowtarzalną fabułę (wszak wszystko już powiedziano), doskonałą muzykę, są bajeczne wizualnie, mają cudowne kreacje aktorskie, i bla bla bla
i ostatecznie de gustibus non disputandum est :]
No muzyczka konkretna. Dziś zakupiłem soundtrack :)
Co do fabuły, to nie zobaczyłem nic, czego wcześniej w kinie nie widziałem. Po prostu film.
Ja również uważam że to jeden z lepszych filmów tej dekady. Wystawiam najwyższą ocenę pomimo ludziom którzy przysypiają na nim (jakby nie widzieli trailerów). Szczerza polecam!
''baaardzo rzadko zdarzają się filmy (jeśli w ogóle), które mają zajebistą, niepowtarzalną fabułę (wszak wszystko już powiedziano)''
Bzdury. Nie wszystko powiedziano. W każdym roku oglądam filmy, które są nieprzewidywalne lub mają zaskakujące zakończenie.
Jedyne co w Tonie mi odpowiadało to wizualność i muzyka - cała historia była nużąca przez swoją przewidywalność.
Derezzed to najlepszy kawałek, w stylu DF. Ogolnie film swietny. Bylem wczoraj w kinie i ani chwili sie nudzilem. Efekty i Olivia Wilde mmm. 9/10
@emkus_absurdus - pełna zgoda :) osobiście byłem już dwa razy w kinie i nie mogę wyjść z szoku...zostałem całkowicie wessany! muza oczywiście już nabyta i od kilku dni towarzyszy mi w zmaganiach z codziennością :P absolutne arcydzieło!!!
...po prostu genialny!, zapierający dech w piersiach!...jak tego potrzebowałem, wessało mnie totalnie! perfekcja i mistrzostwo, wizualnie to jest po prostu coś nie do opisania....ale muzyka, już ...dawno nie słyszałem tak sugestywnej, genialnie opisującej obraz i tworzącej klimat muzyki, naprawdę porównywalna z najlepszymi soundtrackami! Daft Punk - miażdży!... jestem po ogromny, ogromnym wrażeniem! ten film jest po prostu 'pełny' nic bym nie dodał!
po prostu bardzo dobra wizualna rozrywka ze słabym scenariuszem ale niezapomnianą ścieżką dźwiękową. taka jest moja opinia. byłem na pokazie 3d w kinie typu imax i wydaje mi się że to jest najlepszy wybór dla tego typu filmów.
Daft Punk- po prostu rewelacja! Spisali się na medal(e)
Film- Fabuła, może trochę przereklamowana, ale film jest wart obejrzenia :) 8/10