PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

dla mnie ten film to arcydzieło ze względu na muzykę i wizualność. baaardzo rzadko zdarzają się filmy (jeśli w ogóle), które mają zajebistą, niepowtarzalną fabułę (wszak wszystko już powiedziano), doskonałą muzykę, są bajeczne wizualnie, mają cudowne kreacje aktorskie, i bla bla bla

i ostatecznie de gustibus non disputandum est :]

ocenił(a) film na 7
emkus_absurdus

brawo! jestem tego samego zdania. a muzyke mecze w samochodzie drugi tydzien.

emkus_absurdus

No muzyczka konkretna. Dziś zakupiłem soundtrack :)
Co do fabuły, to nie zobaczyłem nic, czego wcześniej w kinie nie widziałem. Po prostu film.

ocenił(a) film na 10
emkus_absurdus

i ja też! Dobrze myślisz! Totalne arcydzieło...

ocenił(a) film na 9
emkus_absurdus

Ja również uważam że to jeden z lepszych filmów tej dekady. Wystawiam najwyższą ocenę pomimo ludziom którzy przysypiają na nim (jakby nie widzieli trailerów). Szczerza polecam!

emkus_absurdus

brawo dla tego pana :P

emkus_absurdus

''baaardzo rzadko zdarzają się filmy (jeśli w ogóle), które mają zajebistą, niepowtarzalną fabułę (wszak wszystko już powiedziano)''

Bzdury. Nie wszystko powiedziano. W każdym roku oglądam filmy, które są nieprzewidywalne lub mają zaskakujące zakończenie.
Jedyne co w Tonie mi odpowiadało to wizualność i muzyka - cała historia była nużąca przez swoją przewidywalność.

ocenił(a) film na 8
KLAssurbanipal

Za samą muzykę jestem gotowa dać 10/10.

ocenił(a) film na 9
Melisana

Derezzed to najlepszy kawałek, w stylu DF. Ogolnie film swietny. Bylem wczoraj w kinie i ani chwili sie nudzilem. Efekty i Olivia Wilde mmm. 9/10

ocenił(a) film na 7
emkus_absurdus

@emkus_absurdus - pełna zgoda :) osobiście byłem już dwa razy w kinie i nie mogę wyjść z szoku...zostałem całkowicie wessany! muza oczywiście już nabyta i od kilku dni towarzyszy mi w zmaganiach z codziennością :P absolutne arcydzieło!!!
‎...po prostu genialny!, zapierający dech w piersiach!...jak tego potrzebowałem, wessało mnie totalnie! perfekcja i mistrzostwo, wizualnie to jest po prostu coś nie do opisania....ale muzyka, już ...dawno nie słyszałem tak sugestywnej, genialnie opisującej obraz i tworzącej klimat muzyki, naprawdę porównywalna z najlepszymi soundtrackami! Daft Punk - miażdży!... jestem po ogromny, ogromnym wrażeniem! ten film jest po prostu 'pełny' nic bym nie dodał!

ocenił(a) film na 7
Kubasa

po prostu bardzo dobra wizualna rozrywka ze słabym scenariuszem ale niezapomnianą ścieżką dźwiękową. taka jest moja opinia. byłem na pokazie 3d w kinie typu imax i wydaje mi się że to jest najlepszy wybór dla tego typu filmów.

ocenił(a) film na 8
emkus_absurdus

Daft Punk- po prostu rewelacja! Spisali się na medal(e)
Film- Fabuła, może trochę przereklamowana, ale film jest wart obejrzenia :) 8/10

emkus_absurdus

a ja mam w dupie ciebie

ocenił(a) film na 9
Fuck_Tyler.com

spipczaj trollu.