PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

która fajniejsza/ładniejsza?
zwykły program Gem czy też ciekawskie ISO? ;)

to nie jest podchwytliwe pytanie :)

diana6echo

Obydwie ładne, jednak aktorka grająca ISO ładniejsza. :)

ocenił(a) film na 7
Vaylander

Moim zdaniem Gem, miała to coś :)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Obydwie są ładne, ale Olivia jest bardziej w moim typie... No i te jej kocie oczy : D

ocenił(a) film na 10
Zosia_Rozpruwacz

quorra ;)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Quorra, zedcydowanie :)

ocenił(a) film na 10
diana6echo

yeaaa xD wiedziałem że w końcu ktoś się o to zapyta. Oczywiście Quorra xD marzenie (z kumpel planujemy zbudować taki laser i swój wirtualny świat z robimy z samymi Quorrami i Gem, żart)

Mam jeszcze pytanko. Czy ktoś zastanawiał się skąd wzięło się prosie na stole gdy tatusiek z synkiem i sex bombą jedli ?? nurtuje mnie to... co oni tam jedli...

Nikodem_filmweb

wirtualne żarcie, coś jak stek w Matrixie

diana6echo

"Trzynastka" jest piękna:) Zorientowani "Housowicze" będą wiedzieć o co cho :)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

mi wizualnie bardziej odpowiada GEM :> mam spaczenie do białowłosych pseudo-albinosów

diana6echo

Quorra u mnie jest bezkonkurencyjna ;]

ocenił(a) film na 9
magneticPanda

Oczywiście Quorra, kocham jej oczy, jednak w Housie miała ładniejszą fryzurę ;>

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Quorra definitywnie :D jest bardziej w moim typie :) już w Housie mi się podobała :)

diana6echo

Trzynaaastkaaa... ona jest super... (w sensie że Quorra).

FreckledBoy

Quorra definitywnie! chociaż myślałam, że coś tam się rozkręci między Samem a Gem ;D

ocenił(a) film na 10
addsuv

Quorra

ocenił(a) film na 6
diana6echo

Oczywiście, że Quorra ;P Te jej kocie oczy i zgrabna sylwetka ^^ Z takim wyglądem Olivia mogłaby grać w filmie Mirror's Edge, jeśli miałby powstać :D Dzięki temu wcieleniu aż chcę następną część tego filmu choćby dla nie ;)

mikmro

No jasne ze Quorra. Ona jest niesamowita. I popieram przedmowce mogłaby grać w filmie Mirror's Edge chociaż i tak bije Faith na głowę. Ale w Tronie była idealna. Przebiła stojącą na czele mojego rankingu najładniejszych aktorek Megan Fox. Czekam na następny film z nią ale żeby miała taki wygląd jak w TRONie. Bo w TRONie był cud i miód.

ocenił(a) film na 6
diana6echo

QUORRA ma coś sobie takiego przyciągającego..... ;] No i wyglądała tak idealnie jak jakaś postać komputerowa

ocenił(a) film na 8
diana6echo

Powinna "Trzynastka" bo dość interesująco w czerni wyglądała, a przed obejrzeniem dużo się pochwał naczytałem, ale normalnie teraz bym dał wyższą ocenę Gem. A czemu?? Bo ja wiem... :) Jakoś bardziej uwagę przyciągnęła niż Quorra.

ocenił(a) film na 7
diana6echo

quorra ;),zdecydowanie!!!:)

ocenił(a) film na 5
iak65rz

Olivia Wilde rządzi!

ocenił(a) film na 9
diana6echo

Olivia znaczy Quorra :) bez zastanowienia

ocenił(a) film na 6
diana6echo

Możę dlatego większość wybrała Quorrę, żę jest główną bohaterką?

diana6echo

Choć Gem jest super to jednak Quorra miała w sobie to coś, a właściwie Olivia Wilde w tej fryzurze z tymi oczami i grą aktorską zrobiła swoje :D

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Jestem dziewczyną, ale obiektywnie i subiektywnie Quorra xd Nie będę się rozpisywać dlaczego, a poza tym ta Olivia Wilde... ;) Widziałam ją tylko w kilku odcinkach "House'a", ale zamierzam to jak najszybciej nadrobić.

Agie

Tez jestem dziewczyną i myślę, że Beau Garrett jako Gem wygl. bardziej interesująco (te wielkie oczy, lepsze od kocich) niż w rzeczywistości, a Olivia Wilde jako Trzynastka, jako Quorra nie podoba mi się w tej fryzurze aczkolwiek fajnie "walczyła"

diana6echo

Gem! fapfapfap

ocenił(a) film na 6
kubakroolik

Quorra jest geekowkim idealem - wyglada jak babeczka z mirror's edge kropka w kropke

ocenił(a) film na 6
diana6echo

Quorra piękna, ponętna, ostra lecz szukająca oparcia kobieta. Gem sztuczna bez charyzmy...

diana6echo

Tutaj Gem nie wygląda jakoś jak majestatycznie: http://www.filmweb.pl/person/Beau+Garrett-292910

ocenił(a) film na 7
MrBlue

potęga mejkapu ;)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Sorki ale Gem była idealna, nie mówię o realnej aktorce ale o "dezajnie" postaci, Quorra była wbrew pozorom bardziej sztuczna i przesłodzona niż Gem. Poza tym po kij Wam kolejna trajkocąca baba:)