Kiedy ten film powstał koleś grający ojca miał 59 lat, a Drew 17. No bez jaj xd to jest już gruba przesada. Mogli jakiegoś innego, młodszego zaangażować, również ze względu na poziom aktorski, który był tragedią, sflaczałe drewno.
zaiste ,drewniany ten aktor , bo Drew w wieku 17 lat juz grała i wyglądała wspaniale... ale ten dziad jakos tak nie pasował mógł zagrac aktor koło 50tki wyglądający lepiej, bo w tym filmie to jego zona wyglądała na jego córkę, a jego córka na wnóczkę. /
a kto by chciał takiego starego bogatego dziada to mysle ze co najmniej kilka milionów Polek by się znalazło tych młodych z rozszczeniaami i wielkimi wymaganiami co do majątku./
Myślę, że nie tylko Polek, ale w ogóle kobiet. A poza tym nie generalizujmy, bo faceci też są łasi na hajs, tyle że nie mówi się o tym aż tyle(!) Suma summarum należy uczciwie przyznać, iż chciwość to przypadłość czysto ludzka.
Analogia. Siedzi młoda dama z rodzicami przy kolacji. Wyraża swobodnie krytykę jeżdżenia autem. Argumentuje: " po co w ogóle jeździć wszędzie autem, ja nie mam auta a daje sobie bez problemu rade,. Z pewnością jest zdrowie jak i wygodniej, Człowiek może swobodnie oddać się czemu tam chce, nie jest zamknięty miniaturowej puszcze i przyklejony wzrokiem do jezdni, jaka w tym wygoda, kompletnie tego ni e rozumie. Ojciec" O jaka szkoda, bo właśnie z mamą chcieliśmy podarować ci samochód" Córka" nie no jak juz dajecie to wezmę, tak czy siak ktoś będzie nim jeździł mam racje? Mysle że są sytuacje gdy może sie przydać, nie zebym miała nim jeździć codziennie" tu się usmiecha. " dlazego miała bym nie jezdzic codziennie, jak mam auto," myśli. To tylko seks, 20 min, a reszta dnia zycie w bogactwie? Zedrę z niego, a jesli sie zemną ozeni do czego z pewnością doprowadzę, To takich pieniędzy niemożliwe ejst zdobyc w ciagu zycia, umówmy się, bycie podekscytowanym pracom zawodom, cał ten kram, to sao oszukiwanie sie, dobre w tej sytuacji jet ze natychmiast dojrzałam, spadły mi klapki z oczu, takiej szansy nie wypuszcza sie z rąk, pyzatym dojrzały facet ma swoje zalety,nie est taki zły wcale, nie żebym m musiala odpuścić sobie w moim wieku znajomości, każdy sie sprzedaje i zac o? ja przynajmniej wiem za co, w porównaniu zemną cała reszta to sute przegrywa, to tak jakby ledwo co zaczac gre i i juz ja ukończyc , umówmy sie ludzie zyją dla pieniędzy, a kiedy sa juz starzy przychodzi im miec czas by sie nimi cieszyc, no wiec ja mam szanse przeżyć zycie właściwie"