PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142755}

Trzy metry nad niebem

Tre metri sopra il cielo
2004
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 14361
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

3 częśc

ocenił(a) film na 8

mam pytanko odnoscie ewentualnej 3 czesc po "Tre metri sopra il cielo" i "Ho voglia di te"?Nie znam włoskiego wiec przeglądanie stron o autorze Federico Moccia nic mi nie da a jestem baaardzo ciekawa????bede wdzieczna za odp

ocenił(a) film na 10
goniaak

nie wiem nic na temat 3 czesci ale po pol roku w koncu udalo mi sie znalezc ten film z polskimi napisami <radocha>
ale musze powiedziec ze pierwsza czesc jest o niebo lepsza od drugiej i zadna "szkola uczuc" itp nie wzrusza tak jak TRE METRI SOPRA IL CIELO !

patryniaaa17

Film cudowny, a książka jeszcze lepsza. Przyznam że zakończenie książki wpędziło mnie w kilkudniową depresję, ale to jedna z lepszych książek jakie przeczytałam.

Vivan

Ja książką jestem zachwycona! Filmem też. Szkoda, że tylko dwie części są i że Step nie był z Babi.

goniaak

Moim zdaniem to dobrze, że Step nie zszedł się z Babi..dziwna dla mnie była..taka panienka..;/ ale ogólnie film prze boski..oj zostanie na długo mi w pamięci ta książka jak i film <3

ocenił(a) film na 8
RonnieDeath

bo Babi jest dla niego za grzeczna ;] a ja tam i tak wolę drugą część ^^

ocenił(a) film na 10
goniaak

ma ktoś e-booki trzy metry nad niebem lub tylko Ciebie chce po polsku? jak tak to proszę na mejla marlenanh@vp.pl