^^ po Włosku, ale i tak film świetny, podobnie jak książka. Więc nie zawiodłam się. Tak jak sobie wyobrażałam tak było w filmie ;D Polecam!!
ja jestem a trakcie czytania książki i bardzo mi się podoba :) a skąd masz ten film, albo gdzie widziałaś?
ja dzisiaj skończyłam kontynuacje trzy metry nad niebem. Książka wspaniała, bardzo zżyłam się ze Stepem. Babi w drugim tomie okaże się jędzą, a Step pozna nową wybrankę serca. :-) Szkoda tylko że i w jednym i drugim przypadku nie ma do miłości szczęścia.
Ja oglądałam go z klasą na lekcji włoskiego. Koleżanka kupiła na DVD, jak była we Włoszech. Nie wiem, jak można go znaleźć tutaj ;/
film jest w sieci, tylko napisów polskich brak :( pozostaje jedynie czekać aż przetłumaczy ...
Film w porownaniu do ksiazki wypada nijako :F wlasciwie to chyba tak jest zawsze, bo w ksiazce opisane sa watki, a w filmie zrobione jest to raczej pobieznie, film rozni sie bardzo od ksiazki nie bede podawac szczegolow by nie spoilerowac :D napisze tylko, ze nie moglam przebolec tego, iż Babi jest brunetka/szatynka podczas, gdy w ksiazce bardzo dokladnie bylo podkreslane to, ze jest blondynka o niebieskich oczach :D (wlosi maja niezlego swira na punkcie blondynek swoja droga), a Step hehe gdzie te jego miesnie ..ala "postrach okolicy" :P
Ok to ja juz sie nie czepiam, tylko polecam KSIAZKE "3 METRY NAD NIEBEM" naprawde swietna, przeczytalam ja nawet 2 razy :D a film polecam tylko tym, ktorym sie nie chce czytac ksiazki :P * ale co ja pisze pewnie wchodza tu tylko ci, ktorzy przeczytali ksiazke :D
ja obejrzałam dzisiaj film. jest na necie normalnie z napisami PL. Nie wiem tylko czy zakończenie książki jest takie samo jak zakończenie filmu? (rozstają się "na dobre" a Babi spotyka sie z Marco czy jak on tam miał?)
Jak ktoś szuka filmu to mam na swoim chomiku str - chomikuj.pl/amm2
I nie jest to reklama ;p po prostu widze, że nie macie to pisze, że mam ;)