PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

:-) 

ocenił(a) film na 10

Film naprawdę świetny , miła odskocznia od kiczu amerykańskiego :-)

użytkownik usunięty
tiger_12

Tak ostatnio podobają mi się hiszpańskie produkcję, w ogóle inny klimat ;)

ocenił(a) film na 10

Miło popatrzeć na film gdzie nie gra żadna gwiazdeczka ;-), jaka jest kontynuacja tego filmu ?

użytkownik usunięty
tiger_12

Kontynuacja to "Tengo ganas de ti" - Tylko Ciebie chcę. Uważam, że nie przebija części pierwszej. Przedstawione są dalsze losy Hugo. W sumie część druga też jest bardzo emocjonalna jak dla mnie ;)

ocenił(a) film na 10

Przyznam szczerze że dziś cały dzień miałem te filmy w głowie , staram sie pozbyć tych myśli ale narazie mnie gnębią :-P.
W pierwszej ta miłość była taka czysta i szalona , wiele przeciwności i zakończenie w sumie nie zrozumiałe dla mnie . Tak wiele przetrwali i jednak się poddali , szkoda. Cio do drugiej , masz racje że jest emocjonująca , skończyłem ogladać około północy i cieżko było zasnąć :-). Co by nie było to dawno nie widziałem tak dobrego kina:-) . Z amerykańskiej komercji polecam Ci "wciąż ja kocham " , warty zalukania . Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
tiger_12

http://www.filmweb.pl/film/Wci%C4%85%C5%BC+j%C4%85+kocham-2010-481963
tu możesz przeczytać o tym filmie :-)

użytkownik usunięty
tiger_12

Znam ten film...

ocenił(a) film na 10

znasz???
Jak Ci się podobał ten film? Jestem w trakcie czytania książki i jest o wiele lepsza od filmu :-)

użytkownik usunięty
tiger_12

Podobał mi się, lubię takie gatunki czasami... Podobno książka "Trzy metry nad niebem" też jest lepsza od filmu, może się skuszę ;)

ocenił(a) film na 10

To mam pomysł , Ty przeczytaj swoja książkę a ja swoją . Potem wymienimy się poglądami :-)
Jeśli chodzi o ten gatunek to dla mnie nowość :-), no ale na stare lata człowiek dziwaczeje:-P.
Będę zgorzkniałym staruszkiem jak w tym Arcydziele:-))))

użytkownik usunięty
tiger_12

Takie gatunki są dobre, ale tylko od czasu do czasu.

ocenił(a) film na 10

Tia.,bo jeszcze człowiek by uwierzył że baby tak kochać potrafią:-P.

ocenił(a) film na 10
tiger_12

od dziś oglądam tylko komedie i wieczorynkę :-) , nie ma co sie dołować zbyt czesto cieżkimi filmami:-). Cieszę się ze obejrzałem te filmy i jak masz coś do polecania fajnego to bedę wdzięczny :-P

użytkownik usunięty
tiger_12

Z innego typu polecam "Skóra w której żyję". Ciekawy, ale trochę dziwny film ;)

ocenił(a) film na 10

dzieki