Czy tylko ja mam wrażenie, że film 'Trzy metry nad niebem' przypomina 'Dirty dancing'?
Owszem film jest piękny, ale pod względem fabuły oraz charakterów bohaterów widzę
duże podobieństwo.. No chyba, że to tylko mój wypaczony mózg? :D
co o tym sądzicie?
To twój mózg. Dirty Dancing był o wieeeele lepszy. Pod względem opowieści. A według mnie cały film psuje ta dziewczyna, a jej zachowanie wobec H. jeszcze bardziej. To był rewelacyjny facet a ona go zostawiła...
To oczywiste, że Dirty dancing był o wiele lepszy. Bez porównania w ogóle.
A co do Twojej wypowiedzi na temat tej dziewczyny to w 100% się z Tobą zgadzam.
Przecież się dla niej zmienił, a ona porzuciła go wtedy, kiedy jej najbardziej potrzebował.
popieram, mam identyczne odczucie :) nawet wygląd głównych bohaterek według mnie jest zbliżony :)
macie racje nie powinna go zostawiac,żal mi go było bardzo.liczyłam ze wrócą do siebie ale niestety....
ja mam nadzieje ze bedzie 3 czesc i sie zejdą, tak pieknie razem wygladali, tej Gil nie znosze...
heh mi też nie przypadłą jakoś,zresztą babi łądniejsza,bardziej pasowała do Hugo:)
wogóle uważam że nie powinien pojawic się ten cały lovelas Babi i Gin kurce, kocham ten film ale chcialabym zeby nie bylo zdrad itak dalej zeby byl w koncu film o prawdziwej milosci,
a mialo byc tak pieknie...
a ja uważam że to wszystko wina babi,bo on ją naprawdę kochał,a ona go zostawiła i to po tym jak stracił przyjaciela,nie miał w nikim oparcia.wrócił i chciał kogoś mieć, więc zaczął spotykać się z GIN,która była sprzecznością Babi.Żałuje że ten film skończył się bez happy endu;/ps.Aktor który grał Hugo pasował idealnie do tej roli,
Ktoś powie, że to film dla młodzieży i pewnie ma rację. Niemniej jednak film jest da każdego, bo każdy kochał, kocha, albo będzie kochał. Polecam każdemu.
Trzy metry nad niebem' przypomina 'Dirty dancing' bez wątpienia.