PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Beznadziejne zakończenie.

użytkownik usunięty

Wszytko na początku było OK, ale strasznie się rozczarowałam.... Nudne zakończenie. Miałam ochotę obejrzeć film z pozytywnym akcentem na koniec, a tu takie coś....

ocenił(a) film na 10

Jaja se robisz zakończenie było słuszne i prawdziwe a nie happy end wyssany z palca jak to zakończenie ci się nie podobało zobacz sobie tylko ciebie chcę czyli trzy metry nad niebem 2

użytkownik usunięty
GRACJANciawo

Obejrzałam wczoraj jeszcze raz, będąc w lepszym nastroju niż ostatnio, ale nadal mam jakieś mieszane uczucia... A tak nawiasem mówiąc, radziłabym następnym razem posługiwać się znakami interpunkcyjnymi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Eee tam. Mi właśnie bardziej pasowało takie zakończenie niż sztuczny happy end. Zresztą jak chcesz z takimi zakończeniami to oglądaj komedie romantyczne a nie melodramaty. :D

użytkownik usunięty
GRACJANciawo

A Ty się nie odzywaj, już się wypowiedziałeś. Po prostu rzadko oglądam takie filmy i napisałam, jakie są moje odczucia, więc bez takich tekstów.

ocenił(a) film na 10

Nie lubisz romansów to co z ciebie za dziewczyna pewnie słuchasz dapstep i hevi metal

użytkownik usunięty
GRACJANciawo

Masz jakieś dziwne wyobrażenie o mnie. A ja się zastanawiałam, co z ciebie za chłopak, bo nie znam żadnego, który by takie filmy o miłości oglądał i jeszcze pisał o tym na forum.

ocenił(a) film na 10

Romanse oglądam przed randką wtedy potrafie gadać z dziewczyną czasami moge podłapać jakiś tekst narazie obejrzałem trzy metry nad niebem tylko ciebie chce i to tylko sex brat mi doradził te filmy twierdząc że ponich poderwe każdą dziewczyne i miał racje film typu trzy metry nad niebem potrafi wprawić człowieka w nastrój

ocenił(a) film na 10
GRACJANciawo

Po takim filmie rozmawiam z dziewczyną spokojnie inteligentnie potrafie do niej mówić w seksowny sposób i co najwarzniejsze rozmowa się nie urywa moge nawijać bez końca wiendz odpiepsz się i nie myśl sobie że jestem jakimś pedałem

użytkownik usunięty
GRACJANciawo

Starasz się wcielić w rolę przepięknego Hache? Co do jego postaci nie mam zastrzeżeń. I wcale się ciebie nie czepiam, po prostu mnie to zdziwiło.

użytkownik usunięty

Popracuj nad ortografią:
*najważniejsze
*więc
(teraz możesz uznać, że się czepiam)

ocenił(a) film na 10

Nie myśl sobie że jestem jakąś ciotą nie jestem brzydki czy gruby jestem przystojny wysportowany no ale jak nie mam nastroju to nie potrawie rozmawiać z dziewczyną a takie filmy to moja przepustka do barabara

użytkownik usunięty
GRACJANciawo

Dobra, dobra. Koniec dyskusji o tobie, chłopaczku.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
GRACJANciawo

Umieram ze śmiechu! Prymityw pierwsza klasa.

ocenił(a) film na 10
GRACJANciawo

Uspokój się dziecko! Nie dość że pisać nie umiesz to jeszcze obrażasz ludzi na forum! Wstyd!