PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

CUDO!

ocenił(a) film na 10

Ten film jest tak cudowny, że nie mogę przestać o nim myśleć! Niby fabuła zwyczajna, dziewczyna z dobrego domu poznaje niegrzecznego chłopaka. Z początku go nienawidzi, ale potem zakochuje się w chłopaku na zabój. Pomimo zwykłej fabuły, ten film jest po prostu magiczny. Każda scena jest tak cudowna, że kiedy film się kończy człowiek jest smutny i che na nowo przejść przez tę cudowną historię. Od tej chwili, zaliczam ten film do moich ulubionych. Zachęcam wszystkich do obejrzenia "Trzech metrów nad niebem", obiecuję, że oglądając go, będziecie czuli się trzy metry nad niebem.

użytkownik usunięty
barbie_8

w zupełności się zgadzam. dawno żaden film nie zachwycił mnie TAK jak tres metros sobre el cielo. niesamowita historia, niesamowita realność. nie mam nic do dodania.

ocenił(a) film na 8

No film magia, mimo, że spodziewałam się szczęśliwego zakończenia:)

ocenił(a) film na 10
barbie_8

Dokładnie Cie rozumiem ten film pochłonął mnie na maxa! rewelacyjnie zgrani aktorzy ,duzo emocji!")Pozostaje w pamieci..oby 2 czesc też powalała na kolana..

barbie_8

Właśnie też nie potrafię przestać o tym filmie myśleć, a oglądnęłam go wczoraj i wciąż wracam myślami. Niby prosta historia, a film świetny :)

ocenił(a) film na 10
barbie_8

mam tak samo! film zapada w pamiec, jest cudnowny! o wiele lepsza jest ta wersja hiszpanska niz wloska. Jak sie skonczyl film od razu chcialam od nowo go obejrzec. Piekna sciezka dzwiekowa. Sama pod koniec caly czas plakalam haha tak na mnie wplynal. Film konczy sie smutno bo bez happy endu, ale moze przez to wzbudza takie emocje.

ocenił(a) film na 10
natalaaxD

,,Film konczy sie smutno bo bez happy endu, ale moze przez to wzbudza takie emocje. ,, tez tak uważam.."))

ocenił(a) film na 7
barbie_8

DOKLADNIE TAK barbie_8! zgadzam sie w 100% :) ogladalam ten film 3 razy i jeszcze mam ochote go zobaczyc! Wersja wloska nie wywarla na mnie takiego wrazenia, mimo tej samej fabuły. A tutaj za kazdym razem czuje sie, jakbym ogladala ten film po raz pierwszy. Moze to dzieki urodzie Mario Casasa, nie wiem ale POLECAM! ;p

ocenił(a) film na 10
barbie_8

Film bardzo piękny ;) Oglądałam go już chyba z 5 razy , a dalej płacze na zakończeniu. Najlepszy film jaki widziałam , nie mogę się doczekac drugiej części w czerwcu <3

ocenił(a) film na 10
Paula_123_13

Każdy chyba się już nie może doczekać 2 części! :) Jej, jakie to będzie cudowne. Fajne jest to, że film pomimo dość banalnej fabuły wywiera takie wrażenie na ludziach. To kiedy robimy kolejny seans?

ocenił(a) film na 8
barbie_8

Cudowny film. po obejrzeniu go myślałam o nim przez kilka dni. włączałam go i puszczałam sobie urywki które mi się najbardziej podobały. polecam w 100 %

ocenił(a) film na 10
olaczek_filmweb

ja mam to samo :) przez ostatnie dni, odkąd go pierwszy raz obejrzałam non stop oglądam urywki a piosenka La Tormenta De Arena jest aktualnie moja ulubioną :)

p_o_n_

Doskonale Was rozumiem i cieszę się, że nie jestem jedyną, która ma fioła na punkcie tego filmu ;)
Sama nie wiem co mnie tak zachwyciło. Nie lubię takich zakończeń. A tu, mi to kompletnie nie przeszkadzało. I odkąd, czyli od wczoraj, obejrzałam ten film również nie mogę przestać o nim myśleć i mam ochotę na jeszcze.

shiningstar09

Az sama sobie się dziwię, ale mnie tez baaardzo urzekł ten film. Fakt, fabuła jest czasami naciągana i przesłodzona, ale ja mimo to KUPUJĘ go w całości;D