PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

pierwszy film na ktorym nie przemawiało do mnie ze jest to tylko grane ...zagrali to swietnie i
realistycznie ! cudowny film niestety doprowadza do łez ,goraco polecam nie tylko nastolatkom
i kobietom ..ale facetom tez .moze zrozumieja ze zeby uszczesliwic kobiete wystarczy kochac
ponad wszystko ..gdyby po swiecie chodzili tacy mezczyzni ..ehh

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Zgadzam się ! Jest piękny. Również płakałam świetny film. Lepszy niż starsza wersja z 2004r.

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Można dostać jakiś link do wersji polskiej? Obojętnie czy z lektorem, dubbing czy może napisy.

ocenił(a) film na 10
AdiXXX

na zalukaj . tv jest z polsimi napisami dziś ogladałam polecam przepiękny film !!!!

ocenił(a) film na 10
aniasur5

Bardzo dziękuję za informację!

ocenił(a) film na 10
AdiXXX

nmzc :)

ocenił(a) film na 10
AdiXXX

na kinomaniak . tv z lektorem masz nawet ;P

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Zgadzam się film świetny:) Mario rewelacja:* Wg film zrobiony naprawdę bardzo dobrze! Jest 100 razy lepszy od wersji z 2004 roku:P

ocenił(a) film na 10
justyna1568

ta wersja z 2004 jest taka no aż zal mówic ale nudna i mało przekonujaca w porownaniu do tego ..a poza tym MARIO...zmusilam chlopaka do obejrzenia filmu ...i sobie pomyslał bez skapy po tygodniu od obejrzenia ze zafunduje sobie motor

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

hehe ja cały czas kiedy słysze jakis motor odwracam sie automatycznie i śmieje sama do siebie:P
wersja z 2004 jest zrobiona po prostu byle jak:( jakby reżyserowi nie bardzo zależało:(

ocenił(a) film na 10
justyna1568

SPOILERY ale Powiem Ci ze ja mam tak samo ;P w sumie to irytowała mnie ta Babi,ksiazki nie czytałam ale jezeli chodzi o film denerwujace bylo ze była takie "nie dotykane jajo" zrobila afere o ten pierscionek ..mimo ze to nie byla wina tamtego,wkurzyla sie o pepita aż za bardzo i na koniec chamsko obwiniła go o śmierć ,,no troszke załosne pod tym wzgledem te jej fochy haha,,niby koncówka miala byc inna oryginalna ale moglo sie to skonczyc troszke inaczej..a ten sąsiad ,to bym go rozszarpała

ocenił(a) film na 10
justyna1568

Oj tak wersja z 2010 o wiele lepsza. Widać, że film jest dopracowany i są w nim lepsze sceny zagrane niż w 2004.