PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

... że tylu osobom tak bardzo się podoba? Dowiedziałam się o nim z Facebooka, jak masowo
dziewczyny zaczynały go lubić. Znalazłam go tutaj, zobaczyłam ocenę, przeczytałam opis,
spojrzałam na obsadę, czytam komentarze i nadal nie rozumiem. Nie pytam złośliwie, chciałabym
się dowiedzieć od osób, które już go widziały, na czym może polegać ten fenomen.
:)

użytkownik usunięty
charlotte93

Typowa odpowiedź większości dziewczyn: główny bohater. A ode mnie, na początek: oglądałaś film? Bo nie wiem ile mogę napisać.

Nie, nie widziałam go. Zastanawiałam się nad obejrzeniem dopóki nie przeczytałam opisu :P

użytkownik usunięty
charlotte93

To oglądaj i pogadamy :D jest naprawdę świetny poza tym sama się przekonasz czy było warto. Na pewni nic nie stracisz :)

Ok, już wiem na czym polega :P Mimo że główny bohater wydał mi się na początku totalnym burakiem, to szybko mi przeszło.

ocenił(a) film na 9
charlotte93

H. to totalny Piotruś Pan zmiksowany z Mike'm Tysonem, większość facetów tak ma. I nie powinno Ci przechodzić.

WhiteDemon

Po drugiej części zapewne zaraz zapomnę o tym filmie. Już zapominam. Moim zdaniem strasznie przekombinowali z tą ilością nieszczęść i tragedii, połowa wcale nie była potrzebna. Zastanawiam się, czemu to miało służyć. Czy temu, żeby pokazać, że ludzie się zmieniają przez takie sytuacje? Przecież można było 'bazować' na śmierci z pierwszej części. Poza tym dwójka głównych bohaterów pokazała swoje najgorsze cechy, H. został hipokrytą (przecież nienawidził swojej matki za to, że zdradziła jego ojca, a sam zdradził swoją dziewczynę), B. okazała się egoistką, bo w okrutny sposób wykorzystała H., następnie go okłamała (po co??), zupełnie brak jej logiki. No a G., mimo że dopiero ją poznałam, nie polubiłam jej wcale. Poza tym nie wyjaśnili czemu robiła zdjęcia H. I tak szczerze mówiąc to już mnie nie obchodzi, co stanie się z H. i B., oboje okazali się siebie warci.

ocenił(a) film na 9
charlotte93

Hm, czyli jednak nie zapominasz;)

WhiteDemon

To są moje przemyślenia z dnia, kiedy widziałam ten film. Kurcze, rozczarowałam się :P

użytkownik usunięty
charlotte93

To całe podsumowanie jest idealne :)

ocenił(a) film na 1
charlotte93

Oglądałem ten film z dziewczyną i jej siostrą bo słyszały od znajomych że jest świetny. W sumie cały czas się śmialiśmy, fabuła jest beznadziejna a od połowy przewijaliśmy żeby zobaczyć czy wydarzy się coś zaskakującego. Niestety nic...

ocenił(a) film na 10
szablozebny

No ja sie z tym nie zgadzam :) film jest swietny.. to wszystko zalezy od gustu.. jesli ktos tego nie widział to niech to oglądnie a nie opiera sie o opiniach innych :) to moje zdanie :)

ocenił(a) film na 1
Linka1999

Przecież napisałem że obejrzałem. Widać dla jakich osób jest ten film : 1999 rocznik

ocenił(a) film na 10
szablozebny

A ty ile masz lat ?? :D przepraszam bardzo ale każdy ma inny gust . Ja nie jestem człowiekiem biernym w porównaniu do innych :) mam swoje zdanie :D :D znam wiele osób starszych ode mnie o kilka lat i podobało im się .. to jest film dla tych którzy maja uczucia :) ..

szablozebny

dokładnie, dużo szumu i tyle. ><

ocenił(a) film na 10
charlotte93

Film według mnie fenomenalny, po prostu świetny. Oglądałam go z moim chłopakiem, co spotęgowało moje emocje, ale i tak świetny ;) Wbrew pozorom to nie jest film tylko dla nastolatek, jak niektórzy uważają. Również jest książka, która jest równie rewelacyjna i przed obejrzeniem filmu radzę ją przeczytać : )

ocenił(a) film na 10
happysad19

Zgadzam się :D

Linka1999

Film nie za ciekawy, fabuła nudna... 4/10