Podobno ma być. Książki nie ma. Ale autor ma napisać scenariusz. Podobno sam Mario ma wybrać z kim chce być, Babi czy Gin . :D
Czytałam to chyba gdzieś na fb. Ale nie wiem czy to prawda. Jeżeli tak to pewnie wybierze Babi :D
Skoro ma jednak wybierać to raczej wybierze Babi. Bo w końcu łączy ich więcej niż tylko film.
Ale fajnie :D Na jego miejscu wybrałabym Babi - przeciez to prawdziwa miłość (jak było w zakończeniu). Ale zobaczymy :)
Jest 3 część książki? pierwsze słyszę, a jaki ma tytuł, bo ja słyszałam tylko o 2 częściach "Trzy metry nad niebem" i "Tylko ciebie chcę" (pytanie skierowane do adeczka16).
Błagam żeby nie powstała. 1 oglądało mi się nad wyraz dobrze, chociaż tak btw. można ręce załamać nad interpretacją widzek względem zachowań poszczególnych postaci;) szokuje mnie to, 2 to jakaś pomyłka gdzie zniszczyli bohaterów dokumentnie, 3 już nie zdzierżę.
Rozumiem cię. Ale chętnie obejrzę. Juz nic mnie nie ruszy. Załamalam się po obejrzeniu 2 części więc mi to lata i wisi :D
Ja też chętnie obejrzę. Oglądam właśnie 2 część i sam fakt,że robię co chwilę przerwę, przewijam itd świadczy o tym, że dwójkę po prostu sknocili ;( Także mnie po 2 chyba nic nie zdołuje :P
Szczerze powiedziawszy podobało mi się pierwsze 10-15 minut. Nie mam nic do Gin, ale nie wyczuwałam między nimi ani chemii ani miłości. Myślę, że Gin i Hugo są świetnymi przyjaciółmi i właśnie przyjaciółmi powinni zostać. Nie przemawia do mnie ich miłość, mimo mojej sympatii do Gin...
No własnie chciałam sie zapytać czy 2 jest tak samo dobra jak pierwsza część? Jeszcze nie oglądałam, ale jak jest słaba to wole nie oglądac, bo jedynka byla taka super ze szkoda bym sobie zmieniła swoj stosunek do filmu. Choc pewnie nie wytrzymam i i tak obejrzę :-)