PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137621
4,4 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

JA ZE SWOJEJ STRONY MOGĘ POWIEDZIEĆ TYLKO TYLE, ŻE GDYBY NIE GŁÓWNY BOHATER I JEGO URODA FILM BYŁBY JAK TYSIĄCE INNYCH ;)

ocenił(a) film na 7
badcocaine

w pełni sie z Tb zgadzam ;))

ocenił(a) film na 7
VeLkA02

ostatnio widziałam 2 część tegoż filmu i powiem szczerze że bardzo mnie zaskoczył , no no doskonale współgra z pierwszą częścią przez co rozumiem fakt że nie jest na siłę naciągany i w końcu ma jakąś głębię !

ocenił(a) film na 6
badcocaine

Jestem świeżo po obejrzeniu Trzy metry nad niebem i stwierdzam, że ten film nie jest wzruszający tylko poruszający. Jestem kobietą i na tym filmie zakręciła mi się łezka w oku tylko raz kiedy Hach płacze nad swoim zmarłym kolegą i to nie siedziałam z chusteczką w ręku :P W filmie przeszkadzał mi trochę język, może dlatego że w większości filmów ogląda się te amerykańskie. Zgadzam się z Tobą, że film ratuje główny bohater. Początkowo cały czas byłam na nie jeżeli chodzi o jego zachowanie, zmieniłam zdanie z czasem. Końcówka filmu? przewidywalna...byłam prawie pewna, że się nie zejdą choć miałam odrobinę nadziei, że może jednak. Bohater na końcu kiedy stał w tym deszczu wzbudził we mnie współczucie... Są lepsze filmy ale ten ujdzie, jest inny. Czy chciałabym ponownie zobaczyć ten film? Moja odpowiedź brzmi nie. Za to ponownie chciałabym zobaczyć Mario Casas ;)

Turtledove

Zgadzam się z wami w 100%. Ten film przetrwał tylko dzięki Mario i jego urodzie, dzięki temu że obejrzałam ten film z nim zacząłem oglądać z nim inne filmy. Może tylko dlatego obejrzałam go bo przyciągnęła mnie uroda głównego bohatera :)