PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137598
4,4 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Właśnie oglądałem film "Melissa p.". Główną rolę grała w nim piękna, niezwykle zmysłowa aktorka. Z racji takiej, że film ten był włoski pomyślałem sobie, że właśnie ta aktorka powinna grac rolę Babi w 3 metry nad niebem. I co - i to ona!!! Tylko w 3 metry... była jakaś taka odpychająca, brzydka i nieciekawa. 5 lat dzieli oba te filmy ale aż takiej zmiany nie powinno byc. Ciekawe jak będzie on wyglądac w drugiej części (nie ma z lektorem to nie oglądałem jeszcze). Może ktoś ma podobne zdanie?
Jeżeli komuś z męskiej części widowni 3 metry chociaż trochę się podobał to polecam obejrzec "Melissa p".

ocenił(a) film na 8
mercg

nie on a ona tam miało byc, mała literówka

ocenił(a) film na 10
mercg

siła sekretu, chciałaś żeby to była ona i tak było ;) nie należe do męskiej części widowni ale chętnie obejrzę "Melissa p.". mam nadzieję że będzie tak samo dobry jak Trzy metry nad niebem, bo tam Maria grała świetnie. :)

ocenił(a) film na 9
mercg

Rzeczywiście, jak ja pierwszy raz w trzy metry... zobaczyłam to pomysłam ze ona ma taka grac -ze brzydkie kaczątko . Jednak z kazda minuta filmu wydawała sie ładniejsza (ach co ta milosc z czlowiekiem robi hehe) .Musze powiedziec ze nie jest brzydka ale piękna tez nie. Ona ma oryginalną urode wg mnie.

ocenił(a) film na 10
mercg

A według mnie jest jedną z ładniejszych aktorek w trzy metry nad niebem. A może wydaje mi się tak dlatego że świetnie pasuje do Mario Cassa jak i w filmie tak i w rzeczywistości są idealną parą uwielbiam ich razem :D A film o którym piszesz chętnie obejrzę :D Pozdrowienia

ocenił(a) film na 8
mandaryna19984

Nie wiem czy ci się spodoba ale zobacz, jest w necie :D

ocenił(a) film na 10
mercg

A tobie polecam obejrzenie Mula, la. Jeszcze go nie ma ale czekam na premierę gra tam Maria i Mario Casaas :D Czytałam o nim i ma wiele pozytywnych opini

ocenił(a) film na 8
mandaryna19984

Dzięki, na pewno obejrze- szkoda, że jeszcze go nie ma ;)