PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Ocena

użytkownik usunięty

No po prostu nie mogę tego przeżyć.! xd
Taka piękna historia z takim zakończeniem -.-
Ja wolałabym jednak inne,a przez to długo po seansie się zastanawiałam dlaczego to zrobili...

Zrobili to po to, by móc zrobić dalsze części ;p

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

Jak by chcieli to i tak by zrobili ;p

Skoro to na podstawie książki to musi być takie samo ;p

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

Właśnie nie :P Na podstawie-czyli scenariusz jest oparty na wydarzeniach z książki,ale nie musi być identycznie.

Gdyby mieli być cały czas razem, zakochani itd. to by się raczej znudziło 2/3 oglądających i nie byłby już to taki hit, a skoro jest jak jest to wszyscy są ciekawi z kim będzie Hache na końcu 3-ciej części więc film dzięki temu jest popularniejszy.

ocenił(a) film na 9

Film przepiękny, ale masz racje za taka koncówke odjęłam punkcik i daje 9/10 :-)

użytkownik usunięty
monia198923

Ja byłam cały czas do końca przekonana,że bedą ze sobą a tu....:/
No kurcze film mi się spodobał nie samo wicie,ehh. Ja tam lubię szczęśliwe zakończenia :D

Tym bardziej,że wolę raczej filmy akcji itd. niż takie historie ale od czasu do czasu fajnie jest coś takiego obejrzec.

ocenił(a) film na 9

Ja tez lubie filmy akcji :-) No i wlasnie tez lubie happy endy, niektorzy pisza ze dobrze ze sie skonczylo tak niebanalnie ale w melodramatach chyba o to chodzi zeby sie dobrze konczylo :( A oni tak pasowali do siebie, on sie tak zmienił-to wszystko jej wina wg mnie.

użytkownik usunięty
monia198923

No właśnie ! Owszem nie koniecznie zawsze musi być piękne zakończenie,ale tutaj tak bardzo tego zabrakło... No po prostu kilka godzin po seansie byłam zła że tak sie to skończyło. Teraz muszę się zabrać za drugą część,ale z tego co czytałam to chyba też nie bd w niej razem. :/ Oglądałaś może?

ocenił(a) film na 9

No właśnie nie oglądałam, i po przeczytaniu wielu opinii chyba nie obejrzę. Ponoć jest słabsza no i właśnie tez nie kończy się tak jakbyśmy chcieli, to ja wole już pozostać przy pierwszej części. Poczekam aż nakręcą (o ile) 3 cz., która skończy się tak jakbym chciała, to wtedy obejrzę i 2 i 3 :-) Taka miłość jak nie będzie miała happy endu no to normalnie załamać się idzie :-)

użytkownik usunięty
monia198923

Mamy dokładnie tak samo :D
Oglądałam to z koleżanką i znajomym,było już poźno,ale od razu jak sie skończyło chcieliśmy ogladać drugą czesc...ale jak przeczytalismy co nie co na forum to stwierdziliśmy ze nie ma sensu jej ogladać. Mam nadzieję,że zrobią 3 czesc którsa się skończy tak jak trzeba :D

A znacie może podobne filmy ? Bo mam ochotę na jakąs fajną historię xd

ocenił(a) film na 9

Znam kilka fajnych moze cos wybierzesz : Szkoła uczuć, Pamiętnik ( z Goslingiem ), Spacer w chmurach (to starsze trochę ), Wciąż ją kocham, Słodki listopad , Pearl Harbor(wojenny ale wątek miłosny jest i to spory ) itp. :-)

użytkownik usunięty
monia198923

Dzięki :) Pewnie coś obejrzę :D Pear Harbor oglądałam i też mi się podobalo ;)