PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Mój ulubiony film. Historia pięknej i nieszczęśliwej miłości, bardzo dobra muzyka, bardzo dobrze dobrani aktorzy. Niezapomniany film, który można oglądać wiele razy. Najlepszy film jaki widziałem. Często do niego wracam. Podobnie jest z drugą częścią "Tylko Ciebie chcę". Także wspaniały film.

ac136

zgadzam się z Tobą w 100-u % ! Świetny, niezapomniany film... Chętnie będę do niego wracać :)

A teraz czas się zabrać za książki bo podobno też dobre.

ocenił(a) film na 10
taalaa

tak czytalam tez ksiazke jest znakomita dlugo o niej myslalam po przeczytaniu bo takie na mnie wrazenie zrobila
Polecam:)

Aselka

Tylko źle zrobiłam że najpierw obejrzałam film :/

ocenił(a) film na 7
taalaa

ja też najpierw obejrzałam film, a dopiero potem przeczytałam książkę i powiem Ci, że nic nie straciłaś. Po przeczytaniu książki wiele wątków Ci się wyjaśni i dowiesz się tego co nie zostało ujęte w filmie.

Iwet87

zapowiada się ciekawa lektura ;)

ocenił(a) film na 10
taalaa

ja tez najpierw ogladalam film a potem wzielam sie za ksiazke ale powiem Ci, że to nie ma znaczenia tak samo robi wielkie wrazenie :) i dodane sa tylko nowe sytuacje ktorych wlasnie w filmie zabraklo

ocenił(a) film na 1
Aselka

Najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem, słabe dobranie aktorów, tragiczna gra aktorska, beznadziejny scenariusz i reżyseria. Jednym słowem dno.

ocenił(a) film na 10
thin8

dla mnie aktorzy grali bardzo dobrze a scenariusz swietnie wymyslony
bardzo smutny film

thin8

wszystko zależy od gustu :)

ocenił(a) film na 10
ac136

Kocham po prostu ten film;D Oglądałam go już chyba ze 20 razy xd

ocenił(a) film na 10
Emcia1234

Ja też

ocenił(a) film na 9
ac136

Fantastyczny film. I może by taki nie był gdyby nie główny bohater. Dostał bardzo dobrą rolę którą dobrze zagrał. Nie jest absolutnie typem zabijaki, to chłopak o twardym zdecydowanym charakterze. Jednocześnie bardzo przeżywa zdradę matki, śmierć przyjaciela i odejście dziewczyny. Kończy się trochę bez sensu w końcu to dziewczyna wykrzyczała mu że zabił przyjaciela. Przecież nie miał na to żadnego wpływu. Ach.... można pisać godzinami o tym filmie naprawde jest dobry