PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

I kto mówi że miłość nie potrafi się zrodzić z gówna a póżniej nabrać takiego krystalicznie przezroczystego kształtu unoszącego się 3 metry nad niebem

stopowodow_filmweb

yh ciekawe podsumowanie ;d

ocenił(a) film na 10
stopowodow_filmweb

zgadzam sie ich miłość jest piękna i cudowna ..:D kończy sie strasznie ale jest piękna miejmy nadzije że w trzeciej cześci będa razem bo na 2 sie awiodłam ;/ ale mimo wszytko zazdrosze babi Hahe :D

ocenił(a) film na 10
mandaryna19984

mi sie tam film podobal. . . szkoda ze niesa razem Hache i Babi druga czesc mnie zawiodla masakra :|

ocenił(a) film na 10
gogo94

Mnie dokładnie tak samo ;( ale z tego co czytałam na wielu stronach i polskich i hiszpańskich ma być 3 część .:D więc miejmy nadzieję że jak najszybciej i że będzie wszytko po naszej myśli Hache i Babi :D

ocenił(a) film na 10
mandaryna19984

to świetnie !! ;DD bo ja jak głupia sie pobeczalam jak Babi miała męża i wgl.... ;(

ocenił(a) film na 10
gogo94

Ja na początku też .. ale okazuje sie że lektor popełnił błąd bo ona nie wyszła za mąż tylko powiedziała że za 3 miesiące wychodzi za mąż. I w filmie jest scena jak ona suknie przymierza i płacze a więc ona jeszcze na szczęście nie ma męża :D

ocenił(a) film na 10
mandaryna19984

tak.? o to super jejku... ;D a wiesz nie cierpie tej Gin A Ty .?:)

ocenił(a) film na 10
gogo94

Ja nie może że nie cierpię . ale owszem nie lobię jej jak jest z hache bo on posuję idealnie do babci a co do trzeciej części to ma być już w tym roku :D

ocenił(a) film na 10
mandaryna19984

ooo... ;) to wspaniale ;)

ocenił(a) film na 10
gogo94

tak a zachęca mnie jeszcze bardziej do obejrzenia tego fakt że są wspaniałą parą w realu :D

ocenił(a) film na 10
mandaryna19984

to oni są ze soba jeszcze ?:) myślałam ze byli ale zerwali XD

ocenił(a) film na 10
gogo94

Są cały czas razem :D jestem na bieżąco więc wiem :D

ocenił(a) film na 10