1. To ma być miłość O.o
- Jej pierwszej powiedział, że to jego matka, że cierpi z tego powodu, rośnie w nim agresja,
- on dla niej szantażował nauczycielkę żeby zdała oraz żeby nie miała problemów przez niego, żeby mogli spędzać czas ze sobą-ona to pogardziła zamiast normalnie wyjaśnić to koniec, przecież jak go kocha i wie ze ma problemy z agresją to powinna mu pomóc, tym bardziej że on myślał że dobrze robi,
- koleś zazdrosny zakochany idzie do niej na urodziny i zamiast najlepszego przyjaciela wybrał ją, ona go potępia za to ze walną kolesia bo ja oblał, robi to dla niej,
- jadą na miejsce wypadku zrywa z nim bo uważa ze to wszytko przez niego!!!
wiecie co film debilnyy!!! Tak ma wyglądać miłość kobiety która tak go kocha i pociesza się frajerem, z takich powodów koniec wiedząc jak on ja kocha i jaki ma problem z agresją a robił to wszytko dla niej!!! chory film nie polecam. Nie rozumiem go totalnie, dla mnie kolo nie jest niczemu winien powinna mu pomóc kto jak nie ona, jak on sie czuje po stracie przyjaciela a ta jeszcze go obwinia..................................................... O.o to jest choryyy film..
3 metry pod zerem!
Zostawiła go dlaczego dla tego ze robił wszystko dla niej starał się jak umiał!!!!!!! to w ogóle nie jest miłość z jej strony to jakaś kpina z tak pięknego słowa jak miłość w tym filmie!!! Jak żyje to gorszego filmu nie oglądałam.......
spokojnie ,bo majtek nie dopierzesz - nie musisz robic tylu wykrzyknikow co zdanie
Czemu powinna mu pomoc ? Miala swoje zycie , swoje problemy , a pomimo ich wzajemnej milosci on nadal pozostawal taki sam - obojetny , nieczuly na niektore sprawy , bo byly nie z jego swiata i inaczej nie umial sobie z nimi radzic.
Ależ się podnieciłaś, nie wiem jak mogłaś dac za Anię z Zielonego Wzgórza 10 ? Twoje oceny są dalekie od ideału, a tym bardziej dalekie od bycia racjonalnymi. Ten komentarz - niczym się nie popisałaś, jeśli chciałaś. Oczywiście to odpowiedz do pumaadi :)
Nie rozumiem czym się podnieciłam, he problem w tym że raczej niczym jeżeli masz na myśli film..... Ania z Zielonego wzgórza mam duży sentyment z dzieciństwa i bardzo mi sie podoba film... Moje oceny są dalekie od ideału! powiadasz... więc proszę powiedz mi jaki jest ten ideał, he bardzo mnie to ciekawi. Tym bardziej dalekie od bycia racjonalnymi, he może tak dla dobrej zabawy ja wejde na cb. tarzan 10, pocahontas 10, odwet 10, odwet najlepszy film z aktorem v.d. , najlepszy z nim to jest kronika riddicka albo pitch black. Jak widać bardzo różne opinie, wydaje mi się ze nie tylko to mnie to dotyczy ale i wiele innych osób, które myślą podobnie do mnie. Coś mi się wydaje ze bardzo dużo osób myśli bardzo nie racjonalnie oczywiście z wyjątkiem cb. co tam przecież to tylko pocahontas ;P a tarzan nawet mnie tak nie podnieca jak cb. ! he
a popisałam wiedz ze nie to chciałam pokazać, lecz to jaki jest durny film i jak nie logicznie jest przedstawione uczucie i rozw, problemów... alee co tam tak sie popisałam ze az sie podnieciłam;ppp normalnie na maksa.. ah chyba go jeszcze raz obejrzę
tak a ty tyle przecinków! Wydaje mi się że jak się jest w związku to problemy dotyczą drugiej osoby. Nie czuły na nie które sprawy niby jakie? z tego co wiem to bardzo był czuły na wiele spraw wręcz wyładowywał się w postaci dość dużej agresji! Z innego świata byli he ! Raczej NIE ! On tez jest bogaty, tez dobrze wychowany....jedyny jego problem to agresja którą chciał zwalczać w dobrej zabawie a dokładniej topić swój żal do matki.......
Twoja wypowiedź wygląda jak wypowiedz typowego dziecka z zaburzeniami racjonalnego myślenia. Jeszcze bardziej się podniecasz " tak sie popisalam ze az sie podniecilam;ppp ". Tak nie wygląda wypowiedź normalnego, zdrowego człowieka. Niedość, że podnieciłaś się za pierwszym razem to teraz nawet nie wiem jak nazwać Twój stan. Typowy objaw u dzieci, ktoś napisze kilka slow prawdy, przyatakuje, to pokażę, że niby śmieszy mnie ta opinia, a tak naprawdę mnie zbulwersowała. Pozdrowienia.
nie ma to jak dobra ironia he . Nie umiesz normalnie piać tylko od razu mnie obrażasz bo mam inne zdanie niz ty.. Wez popatrz na siebie, twój sposób myślenia typowy dzieciak w czym, ze cie skompromitowałam nie logiczna wypowiedzą..
Człowieku trochę ci ten umysł rozjaśnię bo widać blednie z godziny na godzinę!
Powiadasz racjonalne myślenie ocena idealna jaka?? tarzan a może pocahontas, to jest racjonalne. Nie rozumiem twojego toku myślenia.
Na tej stronie internetowej oceniają widzowie filmy, wg swojego gustu, upodobania, przekazu itp, wg tego co by chcieli dostać oglądając film tu mam na myśli wiele skutków.
Racjonalna obiektywna ocena wg mnie takiego typu działanie wymaga spojrzenia na film z wielu stron, perspektyw mianowicie : zgodność z tematem, przedstawienie problematyki filmu, ocena nie których elementów filmu( scenariusz, kostiumy, praca statystów, muzyka, montaż, dźwięk, efekty specjalne), subiektywna ocena gry aktorów, oryginalność itp.
Wydaje mi się że nie rozumiesz spojrzenia profesjonalnego na film! powiadaasz daleko do ideału masz racje to tylko ocena mojego gustu czy mi sie podoba czy nie i czy jest durny np. lecz wiedz ze twoja niczym sie nie rożni. Bardzo chce wiedzieć bo to mnie intryguje jak napisałeś ze brak mi racjonalnego mylenia i daleko moja ocena od ideału co można mieć tutaj na myśli! Być może twój sposób oceniania to jakaś magia której jeszcze nie dano mi poznać;D
A mówiąc o twojej osobie ? wydaje mi się ze komentarz jest zbędny.
Obrażam bo piszę prawdę? Brawo za ten tok rozumowania :) Nie wiem od kiedy prawda jest obrażaniem drugiej osoby, no ale cóż prawda boli :) Jak nauczysz się poprawnie pisać, proszę wznów dyskusję :)
no widzisz co raz lepiej idzie.. powoli zaczynam się czuć ze dyskutuje z dorosłą osobą, bo mądrą ..... to może się nie będę się wypowiadać, bo po co na co to nie o to chodzi w temacie;D
CORAZ* mniej nie obchodzi czy postrzegasz mnie jako osobę mądrą czy nie, nie interesuje mnie Twoje zdanie zbytnio odnośnie mojej osoby :)
Powinnaś sama je dostrzec, inaczej się nie nauczysz, jak sama nie dojrzysz błędów :)
Ty jako mężczyzna powinieneś reprezentować ze sobą poziom, a jak na razie to nie wiem jak to określić..
Być może dlatego nie wiesz jak to określić, bo sama do końca nie wiesz o co Ci chodzi :) ?
Co do filmu to raczej można wywnioskować, że mam całkowicie odmienne zdanie na temat tego filmu niż Ty.
to jest oczywiste ale tak naprawdę dowiedziałam się tylko o osobie od ciebie co tez jest zaskakujące, ponieważ jak można oceniać kogoś kogo się nie zna nie widziało nie rozmawiało itp. Ale wybacz zapomniałam ze ty jesteś wyjątkiem w każdej dziedzinie nawet w "ideale" :)
Zapomniałaś ? Hmm ... ja nic takiego o swojej osobie nie pisałem, ale skoro uważasz mnie za osobę wyjątkową to przyjmę to jako komplement :)
Bardzo miło się gawędzi-" zupełnie jak przy dobrym winie" Ale czas na odpoczynek . Dobrej nocy życzę.