PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

czy was tez

ocenił(a) film na 9

Czy was tez strasznie podbiecal glowny aktor a tak samo irytowala bohaterka?

Agu888

Taaaaak. właśnie wczoraj obejrzałam pierwszą część i od razu musiałam obejrzeć też drugą część. Dawno nie spotkałam się z tym żeby jakiś aktor tak na mnie działał. Za to główna bohaterka doprowadza mnie do szewskiej pasji. To jej ciągłe niezdecydowanie jest wyjątkowo irytujące

ocenił(a) film na 9
ertka

Dokladnie! Jesli nie chciala miec kogos takiego,to od piczatku mogla sobie szukac chlopca spiewajacego w chorku koscielnym. A jeszcze na koniec jak mu dowalila z tym,ze smierc jego przyjaciela to jego wina. :/

Agu888

Dziewczyny! Mario to zajebisty ciastek nie ma o czym gadać! Nie wiem czemu czepiacie się Babi? Tak było w scenariuszu! Gra nastolatkę - przesadnie ułożoną. Taka musi być. w drugiej części jest już bardziej ogarnięta!

ocenił(a) film na 9
rybainna

A jak oceniacie druga czesc? ;)

Agu888

W drugiej części oboje się zmienili. Po ich spotkaniu nie było widać tej chemii z pierwszej części filmu, ale może sprawiły to okoliczności ich rozstania i ten czas rozłąki. Nie mam nic do Gin, to taka wesoła, zwariowana dziewczyna, ale wolałabym, że jednak żeby Hache był z Babi..

ocenił(a) film na 9
Agu888

Widzę że same dziewczyny się wypowiadają. Mnie jakoś nie frustruję Babi, wy właśnie takie jesteście i już nie udawajcie że byście zachowywały inaczej. Proszę,

Szarlej01

Muszę się zgodzić. Każda by spróbowała, gdyby miała do czynienia z takim facetem - niby gwałtowny, niby niebezpieczny, ale przecież kobiety to lubią ;) Tym bardziej, że to TAKIE CIASTECZKO!! :D A to, że jest taka pyskata jest bardzo fajne :P Natomiast to, że go ostatecznie zostawia, to jak najbardziej uzasadnione. Ja bym jej nie linczowała za to, że spróbowała ;) Dowaliła mu na koniec, ale ona zawsze mówiła za dużo, więc też nie ma tu nieścisłości :)

Szarlej01

:) nie uogólniaj bo się zdziwisz...