PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

fajny, ale..

ocenił(a) film na 7

Film jest dobry, ciekawa historia i dobrze sie oglada. Ale nie czaje tylko tej historyjki glownego bohatera: kiedys bys grzecznym chlopcem, dobrze sie uczyl itd, ale kiedy COS (nie bd spoilerowac, ale nie wiem czemu cos takiego go zmienilo xd) sie stalo, to zalozyl skorzana kurtke, wsiadl na motor i byl juz bad boyem, litosci.
I czy tylko ja mam takie refleksje po tym filmie, ze ta cala Babi byla zwykla rozpieszczona dziewuszka z bogatego domu + tradycyjna "skarzypyta", i niewazne ze byla ladna i blablabla milosc zycia, 2 swiaty i inne p.i.e.r.d.o.l.y. Nie lubie jej poprostu, jestem jedyna??
Mimo wszystko film zaliczam do ulubionych :)

ocenił(a) film na 8
blanche11

Myślę, że każdy indywidualnie odczuwa pewne sprawy. Niektórzy swoje emocje pokazują, inni nie. To już zależy od uosobienia. Czy jej nie lubię? Hm.. nie była taka straszna. :)

ocenił(a) film na 10
blanche11

Mysle, ze stal sie taki jaki sie stał przez agresje. Te wydarzenie, wiemy jakie, wywolalo u niego agresje i pewnie probowal sobie poradzic jakos z klopotami, uciec od nich i jego sposobem widocznie stal sie motor, wyscigi itd Ludzie roznie sobie radza z takimi rzeczami.. Ja to uwielbiam tą pare,, nie wiem co cie tak w nich drazni, ale byli cudowni, chociaz dziwne, ze babi tak ogromnie zakochana a nie odezwala sie do ukochanego, mimo ze tak rozpaczala i cierpiala, to byla jej decyzja i wszystko mogla zmienic i byc szczesliwa.. ale po co, wybrala latwiejsze zycie, bez sensu.. ;/