PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

hyhy

ocenił(a) film na 10

kiedy koleżanka napisała mi że poleca ten film wpisałem go w google zobaczyłem plakat i
pomyślałem "kolejny film romantyczny w którym będą tańczyć spotykać się zrywać przebaczać a
na końcu się pocałują" na koniec filmu łzy mi ciekły (w czasie w sumie też)

ocenił(a) film na 7
jakucky0269

Gratuluję odwagi, chciałam to oglądać z kolegami , ale po przeczytaniu recenzji wszyscy to wyśmiali. Dla zasady, a szkoda, bo moim zdaniem dużo stracili...

ocenił(a) film na 10
TheTusiax

pfff jak mi się podoba to mówię że mi się podoba a nie skrywam :P

ocenił(a) film na 7
jakucky0269

to spoko. ;]

ocenił(a) film na 3
jakucky0269

To Cię poniosło zdaję się na koniec filmu...

ocenił(a) film na 10
neo18108

to chyba nie tylko ją, bo oprócz mnie znam jeszcze wiele osób, których "poniosło" na tym filmie...;/

ocenił(a) film na 10
adeczka16

moijm zdaniem ten film porurzył wiele osub napoczątku zdawało sie ze będą razem a potem ta miłość sie rospadła
on wyjechał ale wrućił w drugiej częśći filmu nen film sie nazywa tylko ciebie chce też polecam ale też będzie dużo płaczu

ocenił(a) film na 7
jestemsoba

Twój słownik ortograficzny też chyba kiedyś się roSpadł. MoJim zdaniem czas wrUĆić do podstawówki - chyba że wciąż tam jesteś, to pardon - masz jeszcze czas

ocenił(a) film na 10
Hank__Moody

heh i kto tu powinen sie cofnąć do podstawówki hehe xD takim zachowaniem to napewno nie jestes dojżały :D

ocenił(a) film na 7
jestemsoba

dojŻały? Poddaję się. Ale ja nie żartowałem - warto umieć posługiwać się ojczystym językiem.

ocenił(a) film na 10
Hank__Moody

może i jestem głupia ale przynajmniej nie obrazam innych....!!!

ocenił(a) film na 7
jestemsoba

Mimo wszystko szacun za przyznanie się. :> Nie mogę tylko doszukać się, w którym momencie zostałaś przeze mnie obrażona. :>

ocenił(a) film na 10
Hank__Moody

ja tak to zrozumiałam ! ;/

jestemsoba

Ludzie nauczcie się używać poprawnej polszczyzny! Rozumiem, że są tutaj dzieciaki, które uważają, że "taka piękna historia, może mi też się przydaŻy", ale najpierw zanim wpiszecie coś na forum, które dużo osób czyta warto byłoby (jeżeli nie umiecie) sprawdzić jak dane słowo się pisze. :/

ocenił(a) film na 4
Hank__Moody

"Twój słownik ortograficzny też chyba kiedyś się roSpadł." Płaczę ze śmiechu :D

ocenił(a) film na 7
Naomi_88

Polecam lekturę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia oraz http://sjp.pl/sarkazm

ocenił(a) film na 4
Hank__Moody

Hahaha, no przecież wiem. To po prostu była świetna riposta. Pośmiałam się z niej i postanowiłam ją uhonorować komentarzem ;) To chyba nie jest zabronione? Zamiast się cieszyć, że ktoś docenił Twoją pomysłowość i lekkość wypowiedzi, zaraz doszukujesz się hejtu. Wrzuć na luz.

ocenił(a) film na 7
Naomi_88

Na pierwszy rzut oka wyglądało to tak, jakbyś nie wyczuła ironii :D Nie doceniłem Cię... Przepraszam :( <kwiatek>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
jestemsoba

WIECIE COŚ NA TEMAT 3 CZĘŚCI, OGLĄDAŁAM 2 CZĘŚCI. PŁAKAŁAM OKROPNIE, I MAM NADZIEJE ZE W 3 JESLI BĘDZIE, HUGO I BABI BD RAZEM :)<3