Nie wiem jak to tam jest nad tym morzem w Hiszpanii ale tutaj w Madrycie te piekne, pachnace coreczki sa trzymane bardzo mocno na przyslowiowej smyczy. Pracuje, tzn. pracowalam w domu z 2 takimi damusiami. Wyszla jedna kiedys z domu, zadowolona... pierwsza randka.. :D Wskoczyla do samochodu i pojechala z chlopakiem. A po 20 minutach juz mamusia ja samochodem do domu przywiozla. Nie ma co wierzyc w to,ze taka dama z domu z ogrodem bedzie sie spotykac z chlopakiem z osiedla z ciekawa przeszloscia. Sama mialam chlopaka z duzymi emocjonalmi problemai i do dzisiaj wierzy,ze taka ksiezniczke moze miec. Ale ksiezniczki niestety potrzebuja swoj zamek no i do tego caballero z bialym koniem. Film mowi duzo prawdy o tych Hiszpanach - bogaczach. Mamusia sie nudzi w domku z bogatym mezem to szuka sobie amanta z silowni albo z innych miejsc. Rozwala rodzine, chociaz nie zawsze. Bo Ci co wiedza o zdradach to tak szybko sie nie rozstana. Z bogacza na biedaka sie nie przestawisz. Kupie Ci samochod kochanie, tylko go zostaw. Wakacje w Anglii ? Juz masz bilet. Malo ludzi wie co znaczy slowo milosc. Nie jestes po studiach, Twoj tata nie ma pozycji w banku ? Lo siento - przykro mi ale nie :) duzo by pisac.
Ps. Niech wam takie filmiki drogie,mlode dziewczyny oczow nie mydli. Pozdrawiam !