Nie polecam. Film ciężki w oglądaniu, ale bez głębszego przesłania, bez ładu i składu. I co w tym wszystkim ma na samym początku wspomniany fakt wyłączenia światła w godzine śmierci JP II.
Szkoda czasu na oglądanie, film mnie mocno rozczarował.
dokladnie! mysle ze jezeli ktos nie preferuje takich przeskokow w czasie to nie odgadnie wlasnie polaczenia tej pierwszej sceny z kazdym obrazem poszczegolnej historii... moze warto byloby obejrzec jeszczeraz zeby dostrzec pewne rzeczy... dla mnie film wzbudzajacy game roznych emocji, ma swoje swietne., dobre i slabe momenty ale caly obraz robi wrazenie unikatowe, ale rzecz to gustu i wrazliwosci moze... pozdr
W naszym kinie jeszcze się nie nauczyli robić tych przeskoków. Z reguły jak już taki element w filmie się pojawia jest on chaotyczny i nieraz naprawdę ciężko się połapać. Aczkolwiek ten film pod tym względem wypada całkiem nieźle jedyne czego zabrakło to wplecienie tej ostatniej historii w całość bo do jakiegoś czasu wszystko się przeplata a potem pół godziny obserwujemy jedną historię w zasadzie. Niemniej obraz godny polecenia ale tylko dla tych, którzy nie oczekują że fabuła będzie pędziła naprzód. Jedyne czego mi zabrakło to dopełnienie historii nauczycielki jakoś niemrawo to wyszło.