PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479730}
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12743
4,2 5 krytyków
Trzy minuty. 21:37
powrót do forum filmu Trzy minuty. 21:37

bardzo dobry

ocenił(a) film na 9

daje do myslenia, wciagajacy, polecam dla ludzi wrazliwych i myslacych:)

ocenił(a) film na 9
martinos3

zgadzam się. przejmujący...

ocenił(a) film na 9
ale_draka

Zgadzam się z przedmówcami. Jak chodzi o polskie kino XXI wieku to z pewnością pozycja godna uwagi. Linda i Stroiński jak zwykle świetne aktorstwo. Nic dodać, nic ująć oglądajcie.

ocenił(a) film na 8
martinos3

znakomity. Jestem pod naprawdę dużym wrażeniem. Sza po ba

ocenił(a) film na 6
martinos3

Ale niby co daje do myślenia? Jak dla mnie to kolejna nieudana próba stworzenia 'polskiego ambitnego kina'. Ciężko było w nim znaleźć coś wysokich lotów, chociaż całość wątków spleciona była dość ładnie. Naprawdę przyjemnie się oglądało, mimo, że bywały sceny naprawdę bardzo żenujące, jak ta na lotnisku, gdy Stroiński żegnał 'na migi' Grochowską - żywcem wycięta z typowej obciachowej polskiej komedii romantycznej.Albo niektóre sceny w szpitalu, niekiedy nie wiedzialam czy mam się śmiać czy już płakać. Podobnie motyw energii z początku filmu lub scena śmierci brodatego pacjenta - zbliżenie palców jak ze "Stworzenia"-wszystko 'pięknie', ale pytam się, w jakim celu? Miało być ambitnie, ale trochę nie wyszło. Jednak można powiedzieć, że film był urzekający - zwłaszcza jego trzecia część, która jak dla mnie uratowała cały film. Motyw z koniem bardzo udany. Ale znowu końcówka nie porywa. Sama nie wiem co dać - są momenty na 10 i są też momenty na 1.

ocenił(a) film na 8
martinos3

bylo inaczej - interesujaco, ciekawie i sympatycznie - calkiem niezle

martinos3

Świetny