Mówiąc szczerze, po tylu entuzjastycznych wypowiedziach spodziewałem się czegoś dużo lepszego...
Bardzo fajny pomysł, wykonanie nieco gorsze - film ogólnie przypominał mi długometrażową wersję świetnego serialu "the outher limits".
Ale porównywanie go do matrixa jest już grubą przesadą. Przecież to zupełnie 2 różne bajki. kłótnie o to który jest lepszy tylko dlatego, że oba filmy wspominają o wirtualnej rzeczywistości są zupełnie bez sensu.
Jeśli ktoś pisze, że ten film jest pierwowzorem matrixa tylko lepszym, bo bez efektów, to chyba nie oglądał któregoś z tych filmów.
Potwierdzam wypowiedź kolegi.
Ja osobiście spodziewałem się naprawdę dobrego filmu o VR, a nie udało mi się go nawet obejrzeć za jednym razem... Zwyczajnie mnie zmęczył. Czegoś w nim brakuje, do tego mocno go zepsuło zakończenie.
potwierdzam, nie dorasta matrixowi do pięt, obejrzałem po zachwytach innych, moja krótka opinia: ciekawy początek, dobra pierwsza połowa filmu, druga to całkowite zmarnowanie potencjału + wisienka na torcie czyli zakończenie - całkowita porażka.
Jak można porównywać to tego filmu takiego bezsensownego gniota dla odmóżdżonych jakim jest matrix ?
panowie wydaje mi się czy nie poziom merytoryczny waszych wypowiedzi wszystko co robi to robi tylko i wyłacznie SYF na tym forum. Jeśli nie potraficie przedstawić swojej opinii w inny sposób jak hejtowanie konkurencyjnego filmu, nie potraficie wymienić jakiś argumentów za lub przeciw, a wydaje sie wam że poprzez kliknięcie "odpowiedź" i napisanie jakiegoś bełkotu będziecie fajni a wasz post będzie podziwiany przez pokolenia to chyba jesteście w błędzie. To że każdy głupi może założyć sobie tu konto i przedstawiać swoje zdanie nie koniecznie znaczy że powinien to robić jeśli to ma wyglądać w ten sposób. Jeśłi już decydujecie się odpowiedzieć na mój post ( a ja zostane o tym powiadomiony) to ruszcie zadka i się wysilcie swój umysł żebym poświęcając czas na sprawdzenie waszych wypowiedzi nie stwierdził że więcej korzyści bym miał jakbym się w tym czasie podrapał po d*pie.
Baelnorn z tym swoim wyzywaniem siedź sobie w gimbusie i się nie wychylaj.
Nie zamierzam więcej odpowiadać więcej na posty na tego typu poziomie.