PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197565
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

!!

ocenił(a) film na 10

Idealna podróż. Idealna Pułapka. - z plakatu. Zapomnieli dopisać: Idealny film.
Ten film to ARCYDZIEŁO. Zachwycał mnie w każdym momencie ;)
Żałuję tylko jednego ... Że nie obejrzałam go w kinie ;) Emocje, były by jeszcze wspanialsze ;)

ocenił(a) film na 3
100kr0tka

Chyba nie oglądaliśmy tego samego filmu.

100kr0tka

zachwyciły mnie sceny w filmie, widoki bardzo miłe dla oka: Paryż, Wenecja - nigdy tam nie byłam, a bardzo chciałabym więc choć przez chwilę mogłam się rozmarzyć ^^
nie mogę nazwać filmu arcydziełem, bo po prostu nim nie jest;p Johnny Deep nie podobał mi się w roli Franka, jednak Angelina jak zawsze cudowna - dla mnie to najpiękniejsza kobieta na świecie:) poza tym nieciekawe zakończenie filmu - jakoś rozczarowałam się na koniec - pisząc to, wciąż się zastanawiam, jak ocenić film...

ocenił(a) film na 6
vanilla1307

Cóż... Moim zdaniem właśnie zakończenie było rewelacyjne. Od momentu, kiedy Frank wkroczył na salę zastanawiałam się, kim on właściwie jest. Słyszałam same negatywne opinie o filmie i jestem... mile zaskoczona. Nie spodziewałam się, że będzie tak ciekawy.

ocenił(a) film na 8
elusive13

Film jest naprawdę dobry, a ukazane tu relacje męsko-damskie są naprawdę przekonujące. Oczywiście trzeba trochę rozumieć ideę flirtu i zakochania :D
A to nie jest łatwe szczególnie dla tzw. "młodych, pustych" ... bez obrazy, nie mam na myśli wszystkich :) .... na szczęście ! to tylko przenośnia niosąca prawdę o naszych czasach...
Pozdrawiam szczególnie młodych i mądrych :)

ocenił(a) film na 2
italodrone

Dobrze zrobiłam, że najpierw obejrzałam "Anthony Zimmer", a później "Turyste" ... klapa totalna. Polecam obejrzeć pierwowzór.

Ash_04

Szkoda kasy w kinie. Dla mnie średni film-na pewno nie na skale takiej reklamy.