PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

1.Angela
2.Wenecja
:) Ogólnie film niezły.

ocenił(a) film na 1
fazi1987

O tak.
Angela jak zwykle brzydka (to moja opinia, nie narzucam i nie będę się kłócił), Wenecja śmierdzi, no i oczywiście pominięty wyżej Johnny - jak nigdy poniżej oczekiwań.

ocenił(a) film na 6
kszysiekto

Moze Ci sie nie podobac ale zeby nazywac ja brzydka? Troche dziwne bo nawet jesli nie podoba Ci sie z twarzy to w tym filmie ma piekne kreacje i swietna figure:) No chyba, ze wolisz grube kobiety (sa gusta i gusciki i nie bede sie klocil:)) Co do Wenecji to moze i smierdzi jak tam sie jest jednakże czy śmierdziało Ci jak oglądales ten film? Moze ogladales film w jakims kinie typu 5d z zapachami? Poza tym nawet smrod z kanalow i koszmarnie wysokie ceny wszędzie nie sa w stanie popsuc magii tego miejsca i w moim przekonaniu tylko człowiek prosty i nieczuły na piękno jest w stanie o tym miescie powiedziec tylko jedno "śmierdzi"

ocenił(a) film na 6
fazi1987

Może i srogo powiedziałem ale strasznie denerwuje mnie takie popadanie w skrajnosci. Jak mozna ocenic film taki jak turysta na 1/10?? Przy czym film HiWay ocenić 10/10?? Przeciez to czyste popadanie w skrajności. Ja rozumiem ze komus sie film moze podobac badz nie ale zeby dac 1/10??? Przeciez w kazdym filmie da sie znalesc chociazby jakas malusienka rzecz ktora sie widzowi spodoba (chyba, ze ktos jest krotkowzroczny) To samo idzie w druga strone:) W kazdym filmie nawet tym najlepszym da sie znalesc jakies potkniecie typu slaba gre aktorska pana na trzecim planie lub kiepska kamere w 45 scenie itp itd:)