PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197555
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

3/10

ocenił(a) film na 3

Może się nie znam i pewnie zaraz zostane przez wszystkich skrytykowana żebym wrocila do ogladania Zmierchu, ale film nie podobał mi się. Najgorsze było zakonczenie, jednak sami aktorzy grali swietnie

ocenił(a) film na 3
agataky

W pełni się zgadzam.
Film był okrzykiwany... to był powód, dla którego chciałam go obejrzeć. Kolejny to Depp, którego uwielbiam. Niestety... często bywa tak, że coś chwalimy, a potem okazuje się klapą... Tak właśnie było z tym filmem. Był chwilami za bardzo podkolorowany (przykładem może być celność panny Jolie)... Jedyna scena, która zapadła mi w pamięć, to ta, w której Depp biegnie po dachu, jego mina mówi wszystko! :D Może jeszcze końcówka, ale dla mnie to tylko ten Depp!
Niestety na tym koniec pozytywów... Dlatego ogólna ocena - słaby... :(

agataky

Zgadzam się co do zakończenia, strasznie naciągane jakby nie mile pomysłu co zrobić, bo po mimo dość oklepanej fabuły nie najgorzej oglądało się film, chyba główna tu zasługa aktorów ;)

ocenił(a) film na 6
agataky

Przecież właśnie zakończenie było najlepsze - ja 80 minut oglądałem film głównie dla Angeliny, ale końcówka sprawiła (mam na myśli przeistoczenie się Deep'a w Alex;a), że nie jest to zwykły gniot tylko coś więcej, więc nie 1 gwiazdka a 5.

agataky

Mi też się nie podobał i w sumie obejrzałam ten film tylko dla głównych aktorów.

ocenił(a) film na 5
agataky

Deppa lubię i postanowiłam to obejrzeć ale się zawiodłam.

użytkownik usunięty
agataky

Również zgadzam się w 100%.

Taka głupkowata bajeczka dla niewymagającego widza. Aż się dziwię, że Depp zdecydował się na grę w takim badziewiu.

Choć zakończenie akurat mi się podobało, bo było takie z perspektywy całego filmu ciekawe. Naciągane jak cała ta bajeczka, aczkolwiek akurat w takim filmiku mogło się pojawić.

Ogólnie nie polecam tego filmu nikomu.

ocenił(a) film na 10

Ja zrelaksowałem się przy tym filmie dla mnie 10/10. Aktorzy super Joli oraz Depp super współpraca. Pośmiałem się i oto chodzi:)

kamil19453

Szczerze ten film mnie w ogóle nie śmieszył, a co najgorsze nie wciągnął jak powinien obejrzałem go od niechcenia. Jeszcze ten Aktor Johnny Depp, którego nie cierpię natomiast Angelina Jolie bardzo lubię z nią filmy. Bardzo dobrze odegrali swoje role ale to jest kino naciągane. Dlatego dałem taką a nie inną ocenę 5/10. Film jest cały czas nudny taki trochę odbiegający od innych. Wychwalany, że nie wiadomo co a okazało się totalną klapą.