PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197565
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

4/10

ocenił(a) film na 3

Strasznie nudny, zakończenia można się domyślić już po pooglądaniu połowy filmu. Dobry
na randkę z dziewczyną, właśnie jej może się podobać.

lukasz1t

Ta wypowiedź ogromny wzbudza niesmak i tylko powszechne zgorszenie sieje :/

ocenił(a) film na 7
lukasz1t

A jak poszedłem sam to co: pedałem jestem ?

lukasz1t

Sugerujesz że dziewczyny są głupsze i dla tego będzie im się podobał film który uznają za nieprzewidywalny i zaskakujący, a ty jesteś facetem i wszystko przewidziałeś? Ja tak to odebrałam, ale oczywiście mogę się mylić

ocenił(a) film na 4
kamyk210

jeśli jesteś kobietą i dajesz temu filmowi 10/10, to właśnie sama sobie odpowiedziałaś.

tejon7

Jestem kobietą i oceniłam film 10/10 ponieważ mi się podobał a nie dla tego że zakończenie mnie zaskoczyło. Spodziewałam się takiego wła śnie końca ale założyciel tematu pisze tak jakby uważał iż kobiety są mniej inteligentne.

ocenił(a) film na 4
kamyk210

ja tez jestem kobieta i uwazam, ze amerykanska wersja podpasuje wlasnie czytelniczkom Pudelka ;)
Bo to nie film, tylko celebracja aktorow Hollywood.

jezzezel

Nie jestem czytelniczką Pudelka i rozumiem że film moze się wam nie podobać. Chodzi mi tylko o to, że poczułam się lekko urażona słowami niektórych użytkowników.

ocenił(a) film na 7
kamyk210

Również czuję się urażona (film nie jest jakiś super, ale miło się go ogląda), ale o gustach się nie dyskutuje. Jednym ma prawo się podobać film a innym nie.
"Dobry na randkę z dziewczyną, właśnie jej może się podobać." Na to powiem tylko, że ty się pewnie się otaczasz samymi głupimi laskami, które klaszczą w łapki gdy widzą jakieś pocałunki itd. A tu powiem prawdę, która zstąpi na Ciebie niczym grom z jasnego nieba- kobiety, których nie spotykasz pod barem "szybki numerek" są inteligentne i potrafią wyrobić własne zdanie na jakiś temat. To wiadomość kierowana do lukasz1t. :)

ocenił(a) film na 4
Cassopei

A zdajecie sobie sprawe, ze takie filmy powstaja glownie z powodu niecheci Amerykanow do... czytania napisow?? No i maja trudnosci z mysleniem i analizowaniem tresci dot. obcej im kultury.

Film jest splaszczony na maxa. Moze to uczta wizualna dla wielbicieli Jolie i Deppa. Ja tez mialam wrazenie, ze to film robiony dla idiotek! Nie dziwia mnie takie semi-obrazliwe teksty. Ale fakt, kazdemu sie podoba co innego. Tylko niech nikt nie mowi, ze ta wersja jest lepsza od oryginalu...

ocenił(a) film na 7
jezzezel

Nie, ta wersja nie jest lepsza od orginału. Nie poszłam na to do kina tylko obejrzałam w necie, więc może jak się chodzi do kina do spodziewa się czegoś więcej :). Ale może mi się podobać dlatego, że Depp to mój ulubiony aktor :)

ocenił(a) film na 4
lukasz1t

ja jestem młodą kobietą, ale dałam temu filmowi 4/10 i wypraszam sobie, że dobry na randkę z dziewczyną. Uwielbiam Johnnego, ale tutaj niestety zawiódł mnie. Jak mógł zagrać w filmie o tak beznadziejnym scenariuszu? Angelina z resztą też. Jedynym plusem jest ładna sceneria, chociaż też dodaje kiczowatości temu "dziełu"... Ten film był żałosny i żałuję wydanych pieniędzy i tego, że wyprzedano miejsca na Czarnego Łabędzia. Muzyka kiepska, film przewidywalny, nudny, 2 sceny może mnie rozśmieszyły. Można tu jedynie docenić seksapil Angeliny i urok Johnnego. Moim zdaniem, oczywiście.
Bon Jovi!

ocenił(a) film na 5
kazukazka

Byłem na tym filmie sam i spodziewałem się czegoś wogóle innego... miejscami przynudzał i było widać kicz. Zgadzam się z autorem tematu. Podobała mi się sceneria i wątek kryminalny (chociaż był wątły to mnie trzymał przed wyjściem z sali)

Tak ogólnie to film dużo stacił na wielokrotnym zwalnianiu akcji i kiczowatych scenkach, typu jakieś tam rozmowy angeliny i depa.

kazukazka

Zgadzam się prawie ze wszystkim. Miałam wielkie nadzieje co do tego filmu, ponieważ wiekszość produkcji z Johnnym były godne polecenia no ale niestety sie rozczarowałam. Angelina? Tylko wyglądała, nic więcej niestety.

ocenił(a) film na 4
lukasz1t

Obejrzalam go po Zimmerze. I eh.tragedia. Dialogi bezsensowne i komiczne Jolie gra jakas boginke,co uwodzi chyba ustami... Marceau przynajmniej sie postarala w tym pociagu...
Marna replika francuskiego oryginalu.Tylko dla wyznawcow Jolie i Deppa. Szkoda czasu.