Żaden film z Deppem, aż tak mnie nie rozczarował. Przewidywalna akcja, koniec nieco zaskakujący, ale mocno naciagany. Niektóre dialogi, wywoływały u mnie jedynie pobłażliwy uśmieszek.
Ocena może nieco surowa, ale najwyraźniej postawiłam za wysoko poprzeczkę, z racji tego że po Deppie spodziewam się zawsze niebanalnych scenariuszy.
Jolie jak zwykle cudowna ozdoba filmu, grająca na jedno kopyto, kobietę tajemniczą, zimną i nieprzystępną.
Film łatwy, lekki, typowo komercyjny.
wszystko prawda, ale tez zgrabnie zrealizowany. 4 to troszeczke za mało. moim zdaniem solidna 5 z plusem.
Porównując Depp'a z DiCaprio odnoszę wrażenie, że Leo inteligentniej dobiera scenariusze. Depp gra zawsze dobrze lecz filmy ma nierówne.
Wiekszość ocen jego filmów być może ma zawyżoną ocene ze względu na fakt że Depp a się lubi.
Zgadzam sie w 100%. Kiedys wszyscy smiali sie z pieknego Leo zapominajac i niezauwazajac ogromnego talentu tego chlopaka. Filmy dobiera sprawniej, dluzej sie je pamieta, chetniej oglada. Natomiast Depp..coz. Uwielbiam go, ale nie do konca jego filmy. Nie wiem sie sugeruje przy wyborze. Moze checia zrobienia czegos innego, oryginalnego? Niebanalnego? Juz nawet nie chodzi o to, ze gra pokrecone role, bo wtedy widac jego talent, ale jakos rzedko ktory film naprawde mi sie podoba. Mimo to dalej naiwnie je ogladam;)
Zgadzam się z opinią. Film całkiem poprawny, przyjemne kino na wieczór ale mało zaskakujący i bez większych emocji. Angelina ma ładnie wyglądać i tyle. Ale 4 to troszeczkę za mało biorąc pod uwagę inne filmy.
Ten film należy porównywać z oczekiwaniami do niego, a nie z innymi filmami, w końcu jak się ma sprawdzony scenariusz i takie gwiazdy to efekt jest w samym założeniu... Tymczasem ten film jest po prostu słaby, jak by już odpuszczono sobie większe starania. Piękna Angelina - poza kreacjami nie zabłysła, jak dla mnie zbyt podobna to innych swoich ról. Deep starał się "oszukać" widza i myślę, że mogło się to udać, choć mnie akurat końcówka nie zaskoczyła specjalnie, albo raczej zaskoczyła za mało ;)
Zgadzam się z oceną 4/10 - duże rozczarowanie!