Ten film raczej nie zasłużył na więcej. Chociaż, intryga jest zakręcona i może nawet zainteresować... Ale te ruchy Angeliny...lekka przesada. Co ona miss universe jest, czy co;P Męska część świata zamierała, gdy Angelina szła po ulicy;D Widać, że USA porządnie maczało palce w tej produkcji i niestety na dobre Turyście to nie wyszło
Dla mnie 6 to nieco zawyzona ocena, dalem 4/10 ;p 6/10 to film powinien juz prezentowac jakis poziom, byc ciekawy a tutaj w moim przypadku koncowki domyslilem sie bezblednie na dlugo przed, moze dlatego mam nizsza ocene bo byl przewidywalny. Z drugiej strony nie lubie Jolie jej gra oraz osoba jakos mnie denerwowaly. Oczywiscie to moja ocena, ale j/w takze spodziewalem sie czegos lepszego.
A mnie tam się bardzo podobał, gra na wysokim poziomie - zarówno Deep'a jak i Jolie. Niektóre sceny naciągane, ale bądźmy szczerzy - które sceny w filmach akcji naciągane nie są? Wciągnął mnie, był zabawny, końcówka mnie zaskoczyła. Spodziewałam się więcej akcji, ale nie zawiodłam się, bo był dodatek romansu. Nie uważam że zmarnowałam półtora godziny na ten film. Dla mnie 9/10