PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197555
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Czy ktoś zauważył może, że Angelina Jolie ma tylko jedna minę w każdym filmie? Tutaj miała tajemniczy półuśmiech, w "Wanted" natomiast była wiecznie naburmuszona. Tak średnio chyba gra w tym filmie, zresztą dialogi nie był zbyt ambitne więc zabłysnąć nie mogła.

użytkownik usunięty
coraloft

Bo ona ma jedną i tą samą minę,wiecznie nadąsane wary i jebliwe spojrzenie.Spójrz na jej zdjęcia na filmwebie z filmów.Jedna i ta sama mina bez żadnego wyrazu.Ona się chyba boi skrzywić twarz żeby czasem brzydko nie wyglądać albo ma tak zbotoksowaną twarz że nie potrafi zrobić innej miny.Nie wiem na czym polega fenomen tej kobiety

ocenił(a) film na 3

Ech. Kobiety, kobiety.. I jeszcze jeden komentarz o tej samej minie nie wystarczy, trzeba pospamować..

użytkownik usunięty
xUmcyk

Ty się spam powinieneś nazywać

ocenił(a) film na 8
xUmcyk

Dla mnie jest wspaniała aktorką i doskonale gra w każdym filmie.

ocenił(a) film na 8
PATRYCHA16

No nie wiem, talentem aktorskim to ona dorównuje Arnoldowi Schwarzenegger'owi, przynajmniej w ostatnich produkcjach. Dawniej była naprawdę dobra. Co botoks robi z mimiką...

ocenił(a) film na 4
coraloft

Angelina to piękna kobieta i niezła aktorka, ale tu jedyne, co miała do zagrania, to kręcenie tyłkiem. Żal za tyłek ściska, jak się na to patrzy. Zwłaszcza, że francuski oryginał to świetny film i tam Sophie Marceau dali się wykazać.