PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197555
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Film był naprawdę słaby. Najbardziej zawiodłam się chyba na grze aktorskiej-tacy wielcy aktorzy! A było kiepsko... Sama historia nie taka zła(szkoda, że od razu się domyśliłam, jaki będzie koniec), a film podchodzi jedynie pod kiepską komedię:)

jagnazbagna

Naprawde nie wiem o co Wam chodzi, przed premiera ktos napisal, ze Jolie slabo grala i teraz nagle wszyscy wielcy znawcy gry aktorskiej (nie obrazajac nikogo, bo kazdy moze miec swoje zdanie). Po prostu ewidentnie widac, ze sie juz tak nastawiliscie, a naprawde widzialam slabo (patrz sztucznie) grajacych aktorow i nie moge tego powiedziec o Jolie, szczegolnie pokazala swoj talent w Salt.

goshaa_fw

dokładnie, Depp przekwita a Jolie grała jak zwykle siebie, z miną "look how gorgeous I am...."

ocenił(a) film na 5
jagnazbagna

mysle, ze Depp i Jolie za bardzo nie mogli sie popisac gra aktorska, bo scenariusz byl tandetny. Zastanawiam sie czy Oni go w ogole przeczytali zanim przyjeli role. Ogolnie film nezly ale to troche zenujace ze Depp dal sie wkrecic w taka produkcje. Stac go na wiecej, lecz moze chodzilo tylko o to zeby zagrac z Angela;)